Ο Μοράτα πήρε θέση για τον χωρισμό του: «Είμαι συντετριμμένος - Ήθελε να μείνει στην Ισπανία»

Ο Μοράτα με την πρώην γυναίκα του

i

© Imago

Ο Μοράτα πήρε θέση για τον χωρισμό του: «Είμαι συντετριμμένος - Ήθελε να μείνει στην Ισπανία»

Sportal newsroom 18:32 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 18.08.2024

Ο Μοράτα μίλησε γι΄ αυτά που βιώνει στην προσωπική του ζωή το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στο ματς «θρίλερ» του Σαν Σίρο για την 1η αγωνιστική της Serie A ανάμεσα σε Μίλαν και Τορίνο, ο Αλβάρο Μοράτα έκανε το ντεμπούτο του ως παίκτης των «Ροσονέρι».

Η ομάδα του Ισπανού φορ ήταν... αγκαλιά με την γκέλα, όμως στο φινάλε τα δεδομένα άλλαξαν. Ο ίδιος μείωσε σε 2-1 στο 89ο λεπτό, ενώ στις καθυστερήσεις ο Οκαφόρ έδωσε στους Μιλανέζους το... φιλί της ζωής (2-2).

Μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή ο πρωταθλητής Ευρώπης Μοράτα να δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για την προσωπική του ζωή.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ταλαντούχος επιθετικός και η επί επτά χρόνια σύζυγος του, Άλις Καμπέγιο, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016, όταν ο 31χρονος άσος αγωνιζόταν στη Γιουβέντους, ενώ ένα χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν και έκαναν τέσσερα παιδιά.

Όσον αφορά στην αιτία του χωρισμού, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες της ιστορίας τους έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Και οι δύο υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε εμπλοκή τρίτων, αλλά υπήρχαν διαφορετικές επιθυμίες που τους οδήγησαν σε αυτήν τη δύσκολη απόφαση.

Σε μία πρόσφατη εξομολόγησή του, ο Μοράτα αποκάλυψε πως είναι συντετριμμένος από τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ δεν παρέλειψε να πάρει θέση για όσα έχουν συμβεί. «Έφυγα από την Ισπανία γιατί δεν αντέχω άλλο την πίεση και την κριτική, όχι μόνο στον κουτσομπολίστικο αλλά και στον αθλητικό Τύπο. Είμαι πολύ ξεκάθαρος ότι η σχέση έχει τελειώσει. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση λόγω των τεσσάρων παιδιών μας.

Επιπλέον, όμως, ο Μοράτα αποκάλυψε και τον πραγματικό λόγο για τον οποίο πήγε να ζήσει στην Ιταλία: «Ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέγεται ότι ήθελε να έρθει με την οικογένειά της. Η Άλις ήθελε να μείνει στην Ισπανία και δεν ήθελε να φύγει και να μετακομίσει ξανά».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!