Μία πράξη ανθρωπιάς στην Αγγλία: Ενός λεπτού σιγή σε αγώνα κοριτσιών Κ10 στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ

Ο αδικοχαμένος Μπάλντοκ και το παιχνίδι που τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή

i

© Twitter & Intime

Μία πράξη ανθρωπιάς στην Αγγλία: Ενός λεπτού σιγή σε αγώνα κοριτσιών Κ10 στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:58 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 12.10.2024

Σε μία υπέροχη κίνηση προχώρησαν δύο ομάδες κοριτσιών Κ10 στην Αγγλία, αφού σε μεταξύ τους ματς τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Οι ώρες και οι μέρες περνούν όμως στο πανελλήνιο συνεχίζει να υπάρχει ένα «γιατί;». Αυτό το «γιατί;» αφορά τον αιφνίδιο θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος σε ηλικία μόλις 31 χρονών βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Η φυγή του αποτέλεσε θέμα επικαιρότητας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, με πολλούς συλλόγους, παίκτες κ.ο.κ. εκτός συνόρων να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια. Το ίδιο έκανε και μία ομάδα τοπικού ονόματι AG Sports Elite, η οποία ωστόσο δεν έμεινε σε αυτό και προχώρησε σε μία υπέροχη κίνηση, όπως και η αντίπαλός της.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της κοριτσίστικης ομάδας Κ10 με την Ρόδερχαμ Τάουν, συγκεκριμένα, τηρήθηκε από τις ομάδες ενός λεπτού σιγή, εις μνήμην του αδικοχαμένου Μπάλντοκ. «Η AG Sports elite Girls U10s έπαιξε εναντίον της Ρόδερχαμ Τάουν σήμερα το πρωί. Πριν από τον αγώνα και οι δύο πλευρές τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τον πρώην παίκτη της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τζορτζ Μπάλντοκ», ανέφερε ο σύλλογος στην ανάρτηση που έκανε στο Twitter (νυν X).

«Με τη δύναμη της ψυχής σου»: Το συγκλονιστικό βίντεο της Εθνικής από τη μεγάλη νίκη στο «Γουέμπλεϊ»

Η Εθνική Ελλάδας έκανε κατάθεση ψυχής το βράδυ της Πέμπτης (10/10) στο «Γουέμπλεϊ» και οι παίκτες της έφυγαν με ένα σπουδαίο «διπλό»! Οι διεθνείς έπαιξαν για τον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ και πήραν τη νίκη με 2-1 επί της Αγγλίας χάρη σε δύο γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη.

Στη σκιά του αδόκητου θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, η «γαλανόλευκη» πραγματοποίησε μια από τις πιο μυθικές εμφανίσεις της ιστορίας της κι έφυγε με το διπλό από το «Γουέμπλεϊ», συνεχίζοντας το απόλυτο σερί της στη League B του Nations League.

Λίγες ώρες μετά το ματς, η Εθνική δημοσίευσε ένα ανατριχιαστικό βίντεο διάρκειας δύο λεπτών από τη χθεσινή αναμέτρηση, αφιερώνοντας το στον 31χρονο μπακ που έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά. «Με τη δύναμη της ψυχής σου», γράφει χαρακτηριστικά το μήνυμα.