O Έλληνας οδηγός, Θωμάς Κρασώνης, εντυπωσίασε στο EuroNASCAR και αφιέρωσε την επιτυχία του στον Μπάλντοκ!

O Θωμάς Κρασώνης αφιέρωσε την επιτυχία του στον Μπάλντοκ

i

© Twitter

O Έλληνας οδηγός, Θωμάς Κρασώνης, εντυπωσίασε στο EuroNASCAR και αφιέρωσε την επιτυχία του στον Μπάλντοκ!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:24 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 12.10.2024

Εξαιρετική επίδοση στο EuroNASCAR 2 είχε o Έλληνας οδηγός, Θωμάς Κρασώνης, ο οποίος αφιέρωσε την επιτυχία του στον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Τα 24ωρα περνούν όμως ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο. Το βράδυ της Πέμπτης (10/10) η Ελλάδα πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στην Αγγλία και οι πρώην συμπαίκτες του αφιέρωσαν την επιτυχία σε εκείνον. Όμως δεν ήταν οι μόνοι.

Τρεις μετά το τραγικό γεγονός, ένας ακόμα Έλληνας αθλητής στάθηκε στον αδικοχαμένο Μπάλντοκ. Ο λόγος για τον Έλληνα οδηγό, Θωμά Κρασώνη, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου τερμάτισε στην πέμπτη θέση του EuroNASCAR 2. Μιλώντας μετά τον τερματισμό του, ο νεαρός οδηγός τόνισε πως αυτή η επιτυχία είναι αφιερωμένη στον 31χρονο που «έφυγε» από τη ζωή.

Για την ιστορία, ο Κλαούντιο Καπέλι πήρε από νωρίς προβάδισμα και διατηρούσε την pole position για την πλειονότητα της συνεδρίας EuroNASCAR 2, αλλά λίγο πριν το φινάλε ο Γκιλ Λίνστερ τον προσπέρασε και τερμάτισε πρώτος.

Βουλευτής στην Αγγλία ξεκίνησε την ομιλία του με συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπάλντοκ

Θλίψη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 31 χρονών στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Η είδηση ταξίδεψε και εκτός Ελλάδας, αποτελώντας κύριο ζήτημα και στην Αγγλία από όπου και καταγόταν ο παίκτης.

Μία μέρα μετά τον θάνατο του ποδοσφαιριστή, ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος, Τόμπι Πέρκινς, μίλησε για το εν λόγω ζήτημα. Ο ίδιος ξεκίνησε την ομιλία του στο αγγλικό κοινοβούλιο εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος.

«Θα ήθελα να ξεκινήσω στέλνοντας τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, του πρώην παίκτη της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη σε ηλικία μόλις 31 ετών. Ήταν φανταστικός, ποδοσφαιριστής, έπαιξε πολλές φορές για την Ελλάδα, συμμετείχε σε 2 ανόδους στην Premier League και ο θάνατός του θα αφήσει μια τεράστια απώλεια σε όλους όσους τον στήριξαν και ιδιαίτερα, φυσικά, στους φίλους του και την οικογένειά του», είπε στο αγγλικό κοινοβούλιο ο Τόμπι Πέρκινς.