Η ονειρική βίλα του Μπέκαμ στο Μαϊάμι που κοστίζει εξήντα εκατομμύρια ευρώ
i

©imago

Η ονειρική βίλα του Μπέκαμ στο Μαϊάμι που κοστίζει εξήντα εκατομμύρια ευρώ

Sportal newsroom 20:03 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:04 - 04.10.2024

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ απέκτησε μια νέα ονειρική βίλα στο Μαϊάμι, η οποία έχει μεταξύ άλλων 13 μπάνια και κοστίζει πάνω από πενήντα εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του Βικτόρια έχουν γίνει ιδιοκτήτες μιας πολυτελούς βίλας στο Μαϊάμι, η οποία έχει έκταση 1.325 τετραγωνικών μέτρων και κοστίζει κοντά στα εξήντα εκατομμύρια ευρώ.

Η νέα έπαυλη των Μπέκαμ, που είναι χτισμένη το 2018, έχει εννέα υπνοδωμάτια και βρίσκεται στην παραλία του Μαϊάμι. Ακόμα έχει εννέα μπάνια, τέσσερα πιο μικρά μπάνια, μια κουζίνα για τον σεφ, αίθουσα κινηματογράφου, γυμναστήριο, σπα και πισίνα.

Στον εξωτερικό χώρο της βίλας υπάρχει μια υπαίθρια κουζίνα, ένα rooftop lounge και μια πρόσοψη 37 μέτρων στον κόλπο Biscayne. Η θέα του είναι εκπληκτική αφού... απλώνεται στα νερά του ατλαντικού, ενώ είναι και περιτριγυρισμένο από δέντρα. Αυτό δεν είναι το μόνο ακίνητο που διαθέτει η οικογένεια Μπέκαμ στο Μαϊάμι.

Από το 2020 έχει ένα ρετιρέ 929 τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της πόλης για το οποίο μάλιστα ξόδεψαν περίπου είκοσι εκατομμύρια ευρώ. Ακόμα έχει ένα σπίτι στο Cotswolds το οποίο έχει αξία έξι εκατομμυρίων δολαρίων