Λάουρα Σέλια Βαλκ: Ποια είναι η κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερη Ολλανδή σύντροφος του Μπέλιγχαμ που τον έχει απογειώσει (pics)

Λάουρα Σέλια Βαλκ - Μπέλιγχαμ

i

© Instagram

Λάουρα Σέλια Βαλκ: Ποια είναι η κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερη Ολλανδή σύντροφος του Μπέλιγχαμ που τον έχει απογειώσει (pics)

Sportal newsroom 15:01 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 02.06.2024

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλιγχαμ, σκοράρει κι εκτός γηπέδου...

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε και το Champions League, με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Άγγλος σούπερ σταρ μέτρησε τη φετινή χρονιά σε όλες τις διοργανώσεις 42 συμμετοχές, βρήκε δίχτυα 23 φορές, κατέγραψε 13 τελικές πάσες και ταυτόχρονα έβαλε... γκολ στην καρδιά της Λάουρα Σέλια Βαλκ.

Όπως όλα δείχνουν, ο ίδιος βρίσκεται σε σχέση με με την 25χρονη Ολλανδέζα, η οποία ασχολείται με το μόντελινγκ και είναι ευρέως γνωστή για τις διαφημίσεις που έχει κάνει, με εσώρουχα.

Παράλληλα, είναι πρόεδρος σε εταιρεία συμβούλων διαχείρισης social media. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Λάουρα Σέλια Βαλκ μένει πλέον στο σπίτι του Τζoυντ Μπέλιγχαμ στη Μαδρίτη, ωστόσο το ζευγάρι δεν έχει «εκτεθεί» στα φώτα της δημοσιότητας, κρατώντας χαμηλούς τόνους.