Αποκάλυψη από την Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Είμαι 60% Ελληνίδα, η προγιαγιά μου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη»

Αποκάλυψη από την Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Είμαι 60% Ελληνίδα, η προγιαγιά μου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη»

Sportal newsroom 14:44 - 13.02.2024

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ έδωσε... είδηση στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Euroleague Basketball Originals: Overseas», καθώς ανέφερε πως η προγιαγιά της κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και εκείνη κατά 60% είναι Ελληνίδα.

Από τη στιγμή που ο Σακίλ ΜακΚίσικ μετακόμισε στην Ελλάδα, για χάρη του Ολυμπιακού, έχει στο πλευρό του την Μπέριλ ΜακΚίσικ. Η εντυπωσιακή σύντροφός του τον ακολουθεί σε κάθε βήμα του, με τους δυο τους να είναι αχώριστοι και να απολαμβάνουν την ζωή και την καθημερινότητα στη χώρα μας.

Μάλιστα η σχέση της με την Ελλάδα έχει πάει σε άλλο επίπεδο και φρόντισε να το δείξει μέσω μιας αποκάλυψης που έκανε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Euroleague Basketball Originals: Overseas», που παρουσιάζεται στο επίσημο κανάλι της Euroleague. Σε αυτό η Μπέριλ τόνισε πως είναι Ελληνίδα κατά 60%, έχοντας κάνει και τεστ DNA.

«Ένιωσα σαν στο σπίτι μου επειδή η προγιαγιά μου είναι από τη Θεσσαλονίκη. Έτσι έκανα τεστ DNA γι αυτό και είμαι 60% Ελληνίδα. Έτσι, όταν πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα ένιωσα ότι είναι σαν στο σπίτι μου», ανέφερε η Μπέριλ ΜακΚίσικ, δείχνοντας πως οι δεσμοί της με την Ελλάδα είναι ισχυροί και όχι μόνο λόγω της αγάπης που λαμβάνει από τον κόσμο, αλλά και λόγω του οικογενειακού της δένδρου.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί από το 18:31 έως το 18:47.

Tags: