Ο Μπιανκόν άνοιξε... beef με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες: «Τον βρίσκω πολύ αλαζονικό»

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες και ο Μπιανκόν

i

© Imago & Intime

Ο Μπιανκόν άνοιξε... beef με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες: «Τον βρίσκω πολύ αλαζονικό»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:49 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 17.09.2024

Στο στόχαστρο του Ζουλιέν Μπιανκόν βρέθηκε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες και αφορμή στάθηκε ο χαρακτηριστικός του πανηγυρισμός, όταν έλαβε το τρόπαιο του κορυφαίου τερματοφύλακα στο Μουντιάλ του 2022.

Ένας από τους πρωταγωνιστές του Μουντιάλ 2022 ήταν ο γκολκίπερ της Εθνικής Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνες. Όμως για τον Ζουλιέν Μπιανκόν ο τερματοφύλακας της «αλμπισελέστε» είναι ένας αλαζόνας, όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του ο αμυντικός του Ολυμπιακού.

«Αυτό που δεν μου άρεσε στη συμπεριφορά του Εμιλιάνο Μαρτίνες ήταν η έλλειψη σεβασμού. Τον βρίσκω πολύ αλαζονικό. Είμαι χαρούμενος γιατί έκανα τους Γάλλους φίλους μου και τους υποστηρικτές μας χαρούμενους, με το γεγονός ότι έπαιξα απέναντί ​​του και τον απέκλεισα», ανέφερε ο στόπερ των «ερυθρόλευκων» σε πρώτο χρόνο και εν συνεχεία στάθηκε στην αντίδραση του Μαρτίνες στο Μουντιάλ του 2022, όταν ο δεύτερος έλαβε το τρόπαιο του κορυφαίου τερματοφύλακα.

«Η αντίδρασή του όταν έλαβε το τρόπαιο (για τον καλύτερο τερματοφύλακα) ήταν, για μένα, φρικτή. Είναι έλλειψη σεβασμού για το σημείο και την τελετή», είπε συγκεκριμένα ο Ζουλιέν Μπιανκόν. Παράλληλα, ο ίδιος στάθηκε και στο ρατσιστικό σύνθημα που τραγουδούσαν οι παίκτες της Εθνικής Αργεντινής σε ένα live του Έντσο Φερνάντες, το οποίο έγινε άμεσα viral.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες και ο Μπιανκόν © Imago & Intime

«Αν θέλουν να το τραγουδήσουν μεταξύ τους σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ή στα αποδυτήρια χωρίς κάμερα, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Μου φαίνεται αποκρουστικό και φρικτό να τραγουδούν τέτοια πράγματα, αλλά αφού το κάνουν τουλάχιστον να μην το βάζουν στο διαδίκτυο. Μην στοχοποιείς ανθρώπους, μην προσελκύεις εχθρότητα. Ή αν το κάνεις, μην εκπλήσσεσαι μετά όταν έρχονται απαντήσεις. Θα τους ανταποδώσουμε», είπε συγκεκριμένα ο Ζουλιέν Μπιανκόν, στη συνέντευξή του στο «90football».

Βέβαια, αυτά τα λόγια του Γάλλου αμυντικού μόνο κάτω από τα ραντάρ δεν πέρασαν στην Αργεντινή, με τους φιλάθλους να σχολιάζουν έντονα τις δηλώσεις του παίκτη. Απεναντίας, τα όσα είπε ο στόπερ των «ερυθρόλευκων» αποθεώθηκαν από τους συμπατριώτες του, οι οποίοι και επισήμαναν το πόσο δίκιο είχε.

Θυμίζουμε πως το σύνθημα που είχαν τραγουδήσει οι Αργεντίνοι ανάφερε συγκεκριμένα ότι: «Παίζουν για τη Γαλλία, αλλά έρχονται από την Ανγκόλα. Θα τρέχουν καλά. Τους αρέσει να γ… τρανς σαν τον γ… τον Εμπαπέ. Η μάνα τους είναι από τη Νιγηρία. Ο πατέρας του είναι από το Καμερούν, αλλά το διαβατήριο γράφει Γάλλος»