NYCE: Η εφαρμογή που αποφέρει στον Μπρέιθγουεϊτ εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο

NYCE: Η εφαρμογή που αποφέρει στον Μπρέιθγουεϊτ εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 10:51 - 18.07.2024

Εκτός από τον χώρο του ποδοσφαίρου, ο Mάρτιν Μπρέιθγουεϊτ δραστηριοποιείται και στο κομμάτι του real estate. Χάρη σε μία και μόνο εφαρμογή, ο ίδιος έχει κέρδος εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα τον Μάρτιν Μπρέιθγουειτ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Μπορεί σε πρώτο χρόνο το όνομά του να συνδέθηκε με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τα φαινόμενα δείχνουν πως ο Δανός θα έρθει στην Ελλάδα με προορισμό τον Πειραιά.

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες, μένοντας να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του γνωστού Ιταλού δημοσιογράφου. Όσο για το ποιον του ποδοσφαιριστή αυτό είναι αρκετά γνωστό. Την περασμένη σεζόν ο Μπρέιθγουεϊτ αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εσπανιόλ, με την οποία μέτρησε 22 γκολ και 3 ασίστ σε 45 συμμετοχές, ενώ πριν την Εσπανιόλ ήταν παίκτης της Μπαρτσελόνα. Με τους «μπλαουγκράνα» κατέγραψε συνολικά 58 συμμετοχές, μετρώντας 10 γκολ και 5 ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης στις Τουλούζ, Μίντλεσμπρο, Μπορντό και Λεγκανές.

Αυτά όμως αφορούν αποκλειστικά το αγωνιστικό κομμάτι. Διότι το ποιόν του είναι γνωστό σε έναν ακόμα χώρο. Αυτόν του real estate. Εκτός από τη «στρογγυλή θεά», ο Μπρέιθγουεϊτ έχει βρει τον τρόπο να βγάζει και από αλλού χρήματα. Με ποιον τρόπο; Ο επιθετικός - τον οποίο εικάζεται ότι θα ανακοινώσει ο Ολυμπιακός - είναι συνιδιοκτήτης και συνιδρυτής της εταιρείας NYCE.

Mίας εταιρείας η οποία έχει ως κύριο προϊόν την εφαρμογή NYCE: Real Estate Investing, η οποία αποτελεί επενδυτική πλατφόρμα για κατοικίες. Όλα ξεκινήσαν το 2017, ο Μπρέιθγουεϊτ συνίδρυσε την επιχείρηση με τον θείο του Φίλιπ Μάικλ. Ξεκίνησαν με μια απλή επένδυση 731.000 ευρώ, η οποία έκτοτε έχει μετατραπεί σε εκατομμύρια ευρώ. Η NYCE Companies έχει στην κατοχή της πλέον 1500+ ακίνητα στη Φιλαδέλφεια και το Νιου Τζέρσεϊ, με χαρτοφυλάκιο αξίας 220 εκατομμυρίων ευρώ.

«Είχα πάντα μέσα μου αυτήν την αμερικανική πλευρά. Νομίζω ότι ίσως γι' αυτό η νοοτροπία μου είναι ίσως πιο αμερικανική. Να κάνω μεγάλα όνειρα, να πετύχω καταπληκτικά πράγματα και να φέρω εις πέρας στόχους. Στη Δανία, έχουμε ένα καταπληκτικό σύστημα προστατεύοντας τους ανθρώπους. Όλοι είναι καλοί. Κανείς δεν χρειάζεται τίποτα. Στην Αμερική, δεν είναι πραγματικά το ίδιο πράγμα», είχε πει ο Μπρέιθγουεϊτ