Ο Νεϊμάρ αγόρασε νησί στη Βραζιλία

Ο Νεϊμάρ με την οικογένειά του

i

© Instagram

Ο Νεϊμάρ αγόρασε νησί στη Βραζιλία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:17 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 08:17 - 08.10.2024

Ο Νεϊμάρ ξεκίνησε και πάλι προπονήσεις με στόχο την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ την ίδια ώρα οι Βραζιλιάνοι αποκάλυψαν πως προχώρησε και σε μία σημαντική επένδυση.

Μπορεί ακόμα να μην έχει επιστρέψει στη δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στις 17 Οκτωβρίου, στο αριστερό γόνατο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα στην Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τον Νεϊμάρ στις επενδυτικές του κινήσεις.

Πιο... ψυχρός δεν γίνεται: Η αντίδραση του Πάλμερ όταν οι παίκτες της Νότιγχαμ και της Τσέλσι τσακώνονταν (vid)
PREMIER LEAGUE

09:03 - 07.10.2024

Πιο... ψυχρός δεν γίνεται: Η αντίδραση του Πάλμερ όταν οι παίκτες της Νότιγχαμ και της Τσέλσι τσακώνονταν (vid)

Την ώρα που οι παίκτες της Νότιγχαμ και της Τσέλσι πιάστηκαν στα χέρια κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, ο Κόουλ Πάλμερ αποφάσισε να κάνει τα... δικά του.

Όπως αποκάλυψαν οι Βραζιλιάνοι, ο 32χρονος σούπερ σταρ αγόρασε το δικό του νησί στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στις ανατολικές ακτές της χώρας, έναντι δέκα εκατ. δολαρίων.

Ο ίδιος στοχεύει να χτίσει εκεί ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο για να φιλοξενεί πελάτες με πολύ μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Η Μπαρτσελόνα επιδιώκει τη μεγάλη επιστροφή του Νεϊμάρ

Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να έχει κλείσει, αλλά οι σκέψεις για το επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα, δεν σταματάνε ποτέ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ισπανική εφημερίδα «Sport», η Μπαρτσελόνα έχει στη λίστα της τον Βραζιλιάνο σταρ, Νεϊμάρ, για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Βέβαια ο αρχικός στόχος για τους «μπλαουγκράνα», δεν είναι ο νυν παίκτης της Αλ Χιλάλ, αλλά ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον Νεϊμάρ να αποτελεί το plan b του Χουάν Λαπόρτα. Ο Νορβηγός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, είναι η προτεραιότητα για τους Καταλανούς, καθώς τα οικονομικά τους βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, αλλά η περίπτωσή του είναι κάπως δύσκολη, με το συμβόλαιο του 23χρονου στους «πολίτες» να λήγει το 2027.

Ο Χάαλαντ αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα δύσκολα θα τον άφηνε να φύγει. Από την άλλη, μία πιθανή μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, θα μπορούσε να επιτευχθεί πιο εύκολα, αφού το συμβόλαιο του 32χρονου Βραζιλιάνου στην Αλ Χιλάλ, τον δεσμεύει έως το καλοκαίρι του 2025.

Ωστόσο, αυτή την περίοδο ο Νεϊμάρ βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης, εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στο γόνατο την περασμένη σεζόν. Η επιστροφή του βέβαια πήρε παράταση και αναμένεται να εμφανιστεί και πάλι στον αγωνιστικό χώρο τον Ιανουάριο, με τον ίδιο να προπονείται σκληρά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.