Συνεχίζει να... ξεσαλώνει ο Γιόκιτς: Με ανοικτό πουκάμισο και με χορευτικές φιγούρες έκανε πάταγο σε γάμο συμπαίκτη του (vid)
i

printscreen

Συνεχίζει να... ξεσαλώνει ο Γιόκιτς: Με ανοικτό πουκάμισο και με χορευτικές φιγούρες έκανε πάταγο σε γάμο συμπαίκτη του (vid)

Sportal newsroom 09:47 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:20 - 16.08.2024

Ο Νίκολα Γιόκιτς έχει δείξει πολλές φορές τις αρετές του και στον χορό. Και τώρα που παντρεύτηκε ο συμπαίκτης του στην εθνική Σερβίας, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, έδωσε άλλη μία... παράσταση με τα λικνίσματά του και τις φιγούρες του.

To πάρτι των Σέρβων ξεκίνησε τη μέρα που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο Νίκολα Γιόκιτς και η παρέα του το γλέντησε με την ψυχή της στην «πόλη του φωτός» και η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ άφησε το αποτύπωμά της στην απονομή.

Ακολούθως ο σούπερ σταρ των Ντένβερ Νάγκετς και τρεις φορές MVP του NBA επέστρεψε στην πατρίδα του για να μερικές μέρες ανάπαυσης στο Σομπόρ (τόπο καταγωγής του) και αφού το γλέντησε με τις νίκες των αλόγων του στους ιπποδρομιακούς αγώνες, πήγε να συναντήσει ξανά τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα.

Στα γνωστά του λημέρια ο Νίκολα Γιόκιτς: Παρέα με τα άλογά του και μια μπύρα «βιδωμένη» στο χέρι (vids)
SPORT+

12:16 - 12.08.2024

Στα γνωστά του λημέρια ο Νίκολα Γιόκιτς: Παρέα με τα άλογά του και μια μπύρα «βιδωμένη» στο χέρι (vids)

Περίπου 24 ώρες μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με τη Σερβία, ο Νίκολα Γιόκιτς επέστρεψε στο Σομπόρ και επανήλθε στο κλασσικό καλοκαιρινό του πρόγραμμα: Μπύρες, άλογα και οικογενειακές καταστάσεις.

Αυτή τη φορά όχι για έναν αγώνα, αλλά για χορό και ξεφάντωμα. Ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, πρώην παίκτης του Προμηθέα, τέως του Περιστερίου και νυν της Ντουμπάι, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκας, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας κι όταν τα κατέβηκε παρέα με την αγαπημένη του, οι συμπαίκτες του τον περίμεναν με μεγάλο ενθουσιασμό, οποίος εκδηλώθηκε τελικά στο γλέντι του γάμου.

Για μία ακόμα φορά, σε ένα διαφορετικό μέρος και πάνω στα τραπέζια και τις καρέκλες, ο Joker αναδείχθηκε και πάλι πολυτιμότερος παίκτης ή μάλλον χορευτής (αυτή τη φορά). Με ξεκούμπωτο πουκάμισο και με... υπερβολικό κέφι ο κορυφαίος σέντερ έδωσε μία ακόμα μεγαλειώδη παράσταση.

Στο event έδωσαν το παρόν και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν του Ερυθρού Αστέρα, Νεμάνια Νέντοβιτς, οι NBAers Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Ατλάντα Χοκς) και Βασίλιε Μίτσιτς (Σάρλοτ Χόρνετς), ο Αλέκσα Αβράμοβιτς της ΤΣΣΚΑ Μόσψας και η διεθνής βολεϊμπολίστρια, Καταρίνα Λάζοβιτς.