«Ανοιχτοχέρης» ο Γιόκιτς, πήρε rolex σε όλους τους συμπαίκτες του στην εθνική - Πόσα χρήματα ξόδεψε

«Ανοιχτοχέρης» ο Γιόκιτς, πήρε rolex σε όλους τους συμπαίκτες του στην εθνική - Πόσα χρήματα ξόδεψε

Γιώργος Γαβριλάκης 08:32 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 24.08.2024

Ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε δώρο από ένα ρολόι rolex στους 11 συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Σερβίας, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Καθ' ένα από αυτά κόστισε 32.500 δολάρια!

Ένοιωσε πως κάτι... χρωστάει σε όλους του συμπαίκτες του. Ο Νίκολα Γιόκιτς, το καλοκαίρι του το πέρασε μαζί τους αυτή τη χρονιά και τελικά η «θυσία» αυτή προσέφερε στη συλλογή του ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.

Παρά το γεγονός ότι ο ο Joker δεν βάζει πολύ συναίσθημα (γενικά) στις διακρίσεις του στo μπάσκετ, φαίνεται πως το χάλκινο στο Παρίσι τον συγκίνησε σε μεγάλο βαθμό -για τα δεδομένα του. Έτσι, αποφάσισε να πάρει ένα δώρο στους υπόλοιπους έντεκα παίκτες της Σερβίας. Και για να τους τιμήσει χρειάστηκε να ξοδέψει σχεδόν 400.000 δολάρια!

Συνεχίζει να... ξεσαλώνει ο Γιόκιτς: Με ανοικτό πουκάμισο και με χορευτικές φιγούρες έκανε πάταγο σε γάμο συμπαίκτη του (vid)
SPORT+

09:47 - 16.08.2024

Συνεχίζει να... ξεσαλώνει ο Γιόκιτς: Με ανοικτό πουκάμισο και με χορευτικές φιγούρες έκανε πάταγο σε γάμο συμπαίκτη του (vid)

Ο Νίκολα Γιόκιτς έχει δείξει πολλές φορές τις αρετές του και στον χορό. Και τώρα που παντρεύτηκε ο συμπαίκτης του στην εθνική Σερβίας, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, έδωσε άλλη μία... παράσταση με τα λικνίσματά του και τις φιγούρες του.

Άλλωστε, δεν τους πήρε ένα συμβολικό δώρο, αλλά τους πήρε από ένα Rolex στον καθέναν. Κι αν υπολογίσουμε πως το μοντέλο που επέλεξε έκανε 32.500 δολάρια, τότε το σύνολο των χρημάτων που κατέβαλε ο σούπερ σταρ Ντένβερ Νάγκετς αποτυπώνεται στα εξής έξη ψηφία: $357.500.

Βέβαια, ας μην ξεχνάμε, πως o Νίκολα Γιόκιτς τη σεζόν που θα ξεκινήσει στο NBA στις 22 Οκτωβρίου θα εμφανιστεί κατ' αρχάς ως ο MVP της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, αλλά και ως ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης για το 2024-25. Μόνο ο Στέφεν Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα πάρει περισσότερα από αυτόν. Για τον Σέρβο προβλέπονται $51.415.938, ενώ ο 36χρονος χρυσός Ολυμπιανίκης με την Team USA, ο οποίος με τα τρίποντα του στον ημιτελικό απέκλεισε τον Γιόκιτς και την παρέα του έχει συμβόλαιο ύψους $55.761.217.