Η Βάλια Χατζηθεοδώρου πήρε θέση για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Νίκο Παππά (vid)

Παππάς - Χατζηθεοδώρου

i

© Instagram

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου πήρε θέση για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Νίκο Παππά (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:46 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 14.08.2024

Η αντίδραση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Νίκο Παππά, έπειτα από ερώτηση που δέχτηκε.

Όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Παππάς κι η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι ζευγάρι. Η 31χρονη ξανθιά παρουσιάστρια, μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Πυλαρινό φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, καθώς είναι ερωτευμένη ξανά. 

Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά είναι ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς. Οι φήμες πως οι δυο τους είναι σε σχέση ξεκίνησαν μέσα στα Χριστούγεννα όταν ταξίδεψαν κρυφά στην Αμερική. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο 33χρονος μπασκετμπολίστας και η 31χρονη παρουσιάστρια υποδέχτηκαν το νέο έτος μαζί στη Νέα Υόρκη.

Με αφορμή όλες αυτές τις φήμες που κυκλοφόρησαν, η δημοσιογράφος της εκπομπής «Breakfast@Star» συνάντησε τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και τη ρώτησε αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι σε σχέση, με την ίδια να απαντάει χαρακτηριστικά: «Το 2023 τα πήγα καλά, με τα δύσκολά του και τα ωραία του».

Στη συνέχεια, η ρεπόρτερ τη ρώτησε για τον Νίκο Παππά και τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι σε σχέση. «Τι πρέπει να πω;», είπε με αμηχανία η Βάλια Χατζηθεοδώρου και συνέχισε: «Όλα είναι καλά, είναι ήρεμα, αυτό μόνο. Στο ταξίδι που έκανα στην Νέα Υόρκη συνάντησα πάρα πολλούς Έλληνες. Τον έρωτα δεν μπορείς να τον κανονίσεις, όταν είναι έρχεται».

Tags: