Νέα συγκινητική ανάρτηση από τον Ντέλε Άλι για Μπάλντοκ: «Μακάρι αυτοί που σε γνώρισαν να...»

O Ντέλε Άλι και ο Τζορτζ Μπάλντοκ σε διακοπές

i

© Instagram

Νέα συγκινητική ανάρτηση από τον Ντέλε Άλι για Μπάλντοκ: «Μακάρι αυτοί που σε γνώρισαν να...»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:41 - 14.10.2024

Μία νέα ανάρτηση για τον επιστήθιο φίλο του, Τζορτζ Μπάλντοκ, έκανε ο Ντέλε Άλι, ο οποίος μίλησε και πάλι με τα πιο όμορφα λόγια για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας.

Έχουν περάσει αρκετά 24ωρα από το βράδυ που ο Τζορτζ Μπάλντοκ βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έφυγε άδικα από τη ζωή, με τις Αρχές να τον βρίσκουν νεκρό στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα. Άμεσα φίλοι και γνωστοί, αλλά και άνθρωποι που δεν τον γνώρισαν ποτέ, έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήρια και τη θλίψη τους.

Ομάδες, φίλαθλοι και παίκτες γέμισαν τα social media με αναρτήσεις για τον πρώην αμυντικό του Παναθηναϊκού και τη Εθνικής Ελλάδας. Ανάμεσά σε αυτούς ήταν και ο επιστήθιος φίλος του, Ντέλε Άλι, ο οποίος στο άκουσμα της είδησης έκανε ποστ. «Σ' αγαπώ! Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ μου», είχε γράψει χαρακτηριστικά στα social media ο 28χρονος μέσος στο Instagram, μαζί με μια φωτογραφία των δυο τους πάνω σε ένα σκάφος κατά τη διάρκεια των κοινών τους καλοκαιρινών διακοπών πριν τέσσερα χρόνια.

Daily Μail: «Ο Παναθηναϊκός, σύλλογος με ισχυρές αξίες, θα τιμήσει το συμβόλαιο του Μπαλντοκ φροντίζοντας την οικογένεια του»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:32 - 14.10.2024

Daily Μail: «Ο Παναθηναϊκός, σύλλογος με ισχυρές αξίες, θα τιμήσει το συμβόλαιο του Μπαλντοκ φροντίζοντας την οικογένεια του»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Mail», ο Παναθηναϊκός θα φροντίσει την οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, προσφέροντας κανονικά όσα προβλέπει το συμβόλαιό του.

O μεσοεπιθετικός επέστρεψε με νέα ανάρτηση στα social media και σε αυτή μοιράστηκε φωτογραφίες με τον Μπάλντοκ, τις οποίες συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα. «Καμία από λέξεις που θα μπορούσα να πληκτρολογήσω ή τις εικόνες που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω δεν είναι αρκετές.

Είθε το πνεύμα, η φιλοδοξία, η αποφασιστικότητα και η ταπεινοφροσύνη σου να ζουν μέσα από εκείνους που είχαν την τιμή να σας γνωρίσουν Σε αγαπώ αδερφέ και θα μου λείπεις για πάντα! Οι σκέψεις μου, οι προσευχές μου και η καρδιά μου είναι στην οικογένειά σας. Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ντέλε Άλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκείνος και ο Μπάλντοκ είχε κοινή αφετηρία στην καριέρα τους και αυτή ήταν η Μίλτον Κέινς Ντονς. Αμφότεροι είχαν παίξει παρέα σε 42 αναμετρήσεις με τον βρετανικό σύλλογο, έχοντας κοινό χρόνο συμμετοχής 2.950 λεπτά. Μάλιστα, μία από τις πρώτες αναρτήσεις του πρώην αμυντικού του Παναθηναϊκού και της Εθνικής στο Instagram ήταν με τον Ντέλε Άλι, στις 18 Ιουλίου του 2013.