Μαζί με τη σύντροφό του στο EURO ο Ντέμης Νικολαΐδης - Η φωτογραφία της από το γήπεδο

Μαζί με τη σύντροφό του στο EURO ο Ντέμης Νικολαΐδης - Η φωτογραφία της από το γήπεδο

Sportal newsroom 11:39 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 02.07.2024

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολιάζει στην ΕΡΤ τα ματς του EURO, αλλά δεν είναι μόνος του στη Γερμανία.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρίσκεται στη Γερμανία, όπου παρακολουθεί από κοντά τα παιχνίδια για το Euro 2024 και σχολιάζει τις αναμετρήσεις για την ΕΡΤ.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν είναι μόνος του στη Γερμανία, καθώς μαζί του βρίσκεται η σύντροφος του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, ενώ είχε βρεθεί και η κόρη του Μελίνα.

Μάλιστα χθες η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου πόσταρε μια φωτογραφία από το γήπεδο στο οποίο βρέθηκε μαζί με τον Ντέμη προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα για τη φάση των «16» των τελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η 39χρονη Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία ένδυσης. Μεταξύ άλλων είναι πολύ καλή φίλη με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είχε δηλώσει για τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους
SPORTAL ORIGINALS

00:49 - 02.07.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Δευτέρας! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτη. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

«Η Αλεξάνδρα, η σύντροφος του Ντέμη Νικολαϊδη, είναι η καλύτερή μου φίλη πάρα πολλά χρόνια, είμαστε μαζί από παιδιά.

Ο Ντέμης με την Αλεξάνδρα είναι μαζί πάρα πολύ ωραία, εδώ και πολύ καιρό. Και έβλεπα, πόσο πολύ αγαπάει η Μελίνα την Αλεξάνδρα, πόσο σέβεται τη νέα σύντροφο του πατέρα της, αλλά και τον σύντροφο της μητέρας της. Πόσο γλυκιά είναι. Αυτά τα παιδιά έχουν μεγαλώσει σωστά».