Η πανέμορφη κόρη του Ντιέγκο Αλόνσο κυκλοφορεί στην παραλιακή με τη ροζ βέσπα της (pics)

Η πανέμορφη κόρη του Ντιέγκο Αλόνσο κυκλοφορεί στην παραλιακή με τη ροζ βέσπα της (pics)

Sportal newsroom 10:11 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 23.09.2024

Η κόρη του Ντιέγκο Αλόνσο, Λουσία ζει μόνιμα στη Μαδρίτη, αλλά πολύ συχνά επισκέπτεται την Αθήνα, την οποία έχει αγαπήσει και το δείχνει σε κάθε της ανάρτηση στα social media.

Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού βρίσκεται από τον περασμένο Ιούνιο ο Ντιέγκο Αλόνσο. Ο Ουρουγουανός τεχνικός ζει μόνιμα στα νότια προάστια και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Ελλάδας.

Η οικογένειά του έχει μείνει στη Μαδρίτη, αλλά τόσο η σύζυγός του, όσο και η κόρη του έρχονται πολύ συχνά στην Αθήνα. Μάλιστα, η κόρη του, Λουσία φαίνεται πως έχει αγαπήσει την πρωτεύουσα της Ελλάδας και το δείχνει σε κάθε της ανάρτηση στα social media.

Η Λουσία Αλόνσο το καλοκαίρι έκανε τουρ στα ελληνικά νησιά και αυτές τις ημέρες είναι και πάλι στην Ελλάδα. Κυκλοφορεί στην παραλιακή με τη ροζ βέσπα της και πάντα είναι άψογα ντυμένη. Της αρέσουν πολύ τα παγωτά, ενώ έχει δοκιμάσει και την ελληνική κουζίνα.

Η Λουσία Αλόνσο είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ασχολείται με τη μόδα, ενώ ταυτόχρονα είναι δημιουργός περιεχομένου και community manager. Ακόμη, της αρέσει να μοιράζεται ιστορίες από την καθημερινότητά της μέσα από αυτά και κυρίως από το Instagram. Της αρέσει να βγάζει φωτογραφίες δίπλα στο κύμα αλλά και στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στη σκιά της Ακρόπολης.