Η σύζυγος του Ντιμπάλα ασχολείται επαγγελματικά με τη θανατοπραξία: «Αυτό με καλεί από όταν ήμουν παιδί...»

Ο Ντιμπάλα και η σύντροφός του

i

© Instagram

Η σύζυγος του Ντιμπάλα ασχολείται επαγγελματικά με τη θανατοπραξία: «Αυτό με καλεί από όταν ήμουν παιδί...»

Sportal newsroom 17:42 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 12.09.2024

Συνήθως τα ζευγάρια όταν επιστρέφουν από τη δουλειά τους συζητούν το πως πέρασαν τη μέρα τους σε αυτή. Βέβαια, στην περίπτωση του ζεύγους Ντιμπάλα η εν λόγω συζήτηση μάλλον... άβολη θα είναι.

«Αγάπη μου πως πήγε η δουλειά;». Μία ερώτηση που ακούγεται συχνά ανάμεσα στα ζευγάρια, τα οποία θέλουν να μάθουν πως πήγε η μέρα για την/τον καλή/καλό τους. Αυτή η συζήτηση, λοιπόν, όσον αφορά το ζεύγος Ντιμπάλα είναι λίγο... ξεχωριστή και αυτό διότι η σύντροφος του ποδοσφαιριστή έχει επιλέξει μία ασυνήθιστη εργασία.

Tι είναι η θανατοπραξία;

Πως αμοίβεται η Οριάνα Σαμπατίνι; Η καλονή σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Ρόμα συνεργάζεται με γραφεία τελετών και αμείβεται μέσω της θανατοπραξίας. Τι είναι η θανατοπραξία; Πρόκειται για μία διαδικασία στην οποία ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί μια σειρά τεχνικών που βοηθούν στην καλύτερη διατήρηση του νεκρού. Αν μη τι άλλο μία δουλειά που δεν θα την κάνει ο καθένας και η οποία μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρείται.

Μοντέλο που τη χαρακτηρίζουν Πάμελα Άντερσον και έχει 100.000 followers προσελήφθη από ομάδα και οι παίκτες τρελάθηκαν! (pics)
SPORT+

22:31 - 11.09.2024

Μοντέλο που τη χαρακτηρίζουν Πάμελα Άντερσον και έχει 100.000 followers προσελήφθη από ομάδα και οι παίκτες τρελάθηκαν! (pics)

Τη... βοήθεια της Τάνα Μπιστρόβα επιστρατεύτηκε ο τσεχικός σύλλογος, Ούστι ναντ Λάμπεμ, προσλαμβάνοντας το «καυτό» μοντέλο για να τονώνει το ηθικό των παικτών.

Παρόλα αυτά, τόσο ο Πάουλο Ντιμπάλα όσο και οι φίλοι - συγγενείς του ζευγαριού δεν φαίνεται να ενοχλούνται ιδιαίτερα. Τουναντίον, αφού σύμφωνα με την Οριάνα οι ίδιοι είχαν και την επιθυμία να δουν από κοντά τη διαδικασία. «Ένα βράδυ, με πήρε τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης ενός γραφείου τελετών και μου είπε: '"Ορι, ένα πτώμα θα φτάσει σε μισή ώρα, μπορείς να έρθεις εδώ;". Την ίδια ώρα, βρισκόμασταν με τον Πάουλο και τον πατέρα μου, οι οποίοι έβλεπαν ένα παιχνίδι.

Εγώ την ώρα του δείπνου είπα πως πρέπει να φύγω και όλοι μου απάντησαν: "Α, όχι, γιατί να φεύγεις". Εγώ τότε ρώτησα αν ήθελε να έρθει κάποιος μαζί μου και όλοι ενδιαφέρθηκαν, γιατί σε όλους αρέσει το κουτσομπολιό και είναι κάτι που προκαλεί περιέργεια», ανέφερε η ίδια σε δηλώσεις που έκανε στο podcast «Adónde Vamos cuando soñamos». Η νεαρή γυναίκα, μάλιστα, αποκάλυψε πως ο θάνατος είναι κάτι που την εξιτάρει και για αυτό αποφάσισε να ασχοληθεί με τη θανατοπραξία.

«Από μικρή, ο θάνατος έχει τραβήξει την προσοχή μου. Πάντα ήμουν πολύ περίεργη και όταν σκεφτόμουν να ζήσω στο εξωτερικό, αναρωτιόμουν τι θα έκανα στη ζωή μου. Τελικά προέκυψε να σπουδάσω στον κλάδο της θανατοπραξίας. Ακολούθησα αυτή την καριέρα, που μπορεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα και είναι πολύ όμορφη», είπε εν συνεχεία η ίδια στο ίδιο podcast.