Ο Μιλιτάο ανακοίνωσε τη σχέση του με την πρώην του Λέο Περέιρα, ο οποίος έχει σχέση με την πρώην του Μιλιτάο!

Ο Μιλιτάο ανακοίνωσε τη σχέση του με την πρώην του Λέο Περέιρα, ο οποίος έχει σχέση με την πρώην του Μιλιτάο!

Sportal newsroom 19:37 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 29.05.2024

Τη σχέση του με την πρώην του Λέο Περέιρα ανακοίνωσε ο Έντερ Μιλιτάο. Το παράδοξο σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι η νυν κοπέλα του πρώτου είναι η πρώην κοπέλα του δεύτερου. Δηλαδή... ένα χάος!

Σε... βραζιλιάνικη σαπουνόπερα θα μπορούσε να μετατραπεί η ερωτική ζωή του Έντερ Μιλιτάο. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Πριν από λίγες ώρες, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έκανε γνωστό πως διατηρεί δεσμό με το μοντέλο, Ταϊνά Κάστρο.

Ο παίκτης δημοσίευσε μια εικόνα στο Instagram με την καλλονή, στην οποία απεικονίζονταν οι δύο τους να παίζουν teqball. Αυτή τη συνόδευσε με το μήνυμα «ο τέλειος συνεργάτης μου» και εκείνη την αναπαρήγαγε με τη φράση «Το δίδυμο μου». Η Κάστρο, λοιπόν, αποτελεί πρώην σύντροφος του Λέο Περέιρα, με τον οποίο χώρισε τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Λέο Περέιρα από την άλλη ξεπέρασε σχετικά γρήγορα τον χωρισμό του και βρήκε τη νέα του σύντροφο, ονόματι Καρολάιν Λίμα. Μία γυναίκα που προηγουμένως είχε σχέση με τον Έντερ Μιλιτάο! Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι δεν ήταν απλά ζευγάρι, αλλά τους ένωνε - και τους ενώνει ακόμα - ένα παιδί. Βεβαίως ο Περέιρα και η Λίμα έγιναν ζεύγος πριν τους Μιλιτάο και Κάστρο, με τα social media να... οργιάζουν για την εκδίκηση που πήρε ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

O 17χρονος Έντρικ θέλει να παντρευτεί την 21χρονη σύντροφό του, αλλά η πεθερά του έχει άλλη άποψη: «Είναι πολύ μικροί...»
SPORT+

18:38 - 07.05.2024

O 17χρονος Έντρικ θέλει να παντρευτεί την 21χρονη σύντροφό του, αλλά η πεθερά του έχει άλλη άποψη: «Είναι πολύ μικροί...»

Το νέο παιδί θαύμα της Βραζιλίας, Έντρικ κι η σύντροφός του Γκαμπριέλι Μιράντα θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αλλά η μητέρα της αγαπημένης του δεν είναι σύμφωνη με αυτό καθώς θεωρεί ότι είναι μικροί ακόμη για να παντρευτούν.

Για όσους φαίνεται οικείο το όνομα Λέο Περέιρα, στην περίπτωσή του εμπλέκεται ο Ολυμπιακός. Μάλλον πιο σωστά εμπλεκόταν! Συγκεκριμένα, τον περασμένο Δεκέμβριο το όνομα του Βραζιλιάνου στόπερ είχε ακουστεί έντονα για τους Πειραιώτες, με την περίπτωσή του τελικά να μην προχωρά. Μάλιστα, η Φλαμένγκο για την περίπτωσή του είχε ζητήσει 10 εκατ. ευρώ, ένα ποσό αρκετά υψηλό για τα ελληνικά δεδομένα.