Στη Μήλο με την Εστρέλα Νούρι χαλαρώνει ο Τόμας Ουόκαπ

Στη Μήλο με την Εστρέλα Νούρι χαλαρώνει ο Τόμας Ουόκαπ

Sportal newsroom 11:00 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 22.08.2024

Ο Τόμας Ουόκαπ γεμίζει μπαταρίες στη Μήλο εν όψει της νέας σεζόν έχοντας στο πλευρό του την Εστρέλα Νούρι.

Συνεχίζει τις διακοπές του ο Τόμας Ουόκαπ. Ο Τεξανός γκαρντ του Ολυμπιακού περνά τις τελευταίες ημέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, καθώς την προσεχή Δευτέρα (26/8) ξεκινά η προετοιμασία των Πειραιωτών.

Ο Ουόκαπ, ο οποίος συμμετείχε με την Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, γεμίζει μπαταρίες στη Μήλο έχοντας στο πλευρό του την Εστρέλα Νούρι.

Στην κορυφή οι δύο ελληνικές ομάδες: Αυτές είναι οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Euroleague της επόμενης σεζόν
EUROLEAGUE

21:47 - 21.08.2024

Στην κορυφή οι δύο ελληνικές ομάδες: Αυτές είναι οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Euroleague της επόμενης σεζόν

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αποτελούν δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, με τις στοιχηματικές εταιρίες να έχουν τις ελληνικές ομάδες ως το πρώτο και το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα!

Μάλιστα, η σύντροφος του γκαρντ του Ολυμπιακού δημοσίευσε μία φωτογραφία τους από τις διακοπές τους που ποζάρουν μαζί με φίλους τους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!