Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης «έσπασε» τη σιωπή του μετά την αποκάλυψη της παράλληλης σχέσης του (vid)

Ο Ταχτσίδης με την πρώην σύζυγό του

i

© Instagram

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης «έσπασε» τη σιωπή του μετά την αποκάλυψη της παράλληλης σχέσης του (vid)

Sportal newsroom 14:41 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 08.06.2024

Ο 33χρονος μέσος, Παναγιώτης Ταχτσίδης μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη της παράλληλης σχέσης του από την πρώην σύζυγό του Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Ζέτα Θεοδωροπούλου κι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έπειτα από εννέα χρόνια γάμου.

Η παίκτρια του My Style Rocks ανέβασε στο Instagram ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι ο σύζυγός της διατηρούσε παράλληλη σχέση, κάτι το οποίο ο ίδιος, δεν παραδεχόταν για καιρό.

Τελικά, ο ποδοσφαιριστής, όπως γράφει η Ζέτα Θεοδωροπούλου, αποφάσισε να της τα αποκαλύψει όλα και έτσι προχώρησαν και επίσημα στις διαδικασίες για να εκδοθεί το διαζύγιό τους.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στην εκπομπή Γειά σου το μεσημέρι του Σαββάτου (8/6), έδωσε την πρώτη του απάντηση μετά την ανάρτηση της πρώην συζύγου του, λέγοντας «Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, όπως είναι πάντα άλλωστε. Τόσο εγώ, όσο και η μητέρα των παιδιών μου, ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί στη σχέση μας».

Παράλληλα στην εκπομπή μίλησε και άνθρωπος από το περιβάλλον του 33χρονου μέσου, όπου αποκάλυψε πως «Ο Παναγιώτης έχει ζητήσει διαζύγιο από τη Ζέτα από τις 29 Δεκεμβρίου. Η ίδια είπε ότι θα του το στείλει υπογεγραμμένο και δεν το έστειλε ποτέ. Ο Παναγιώτης θέλει σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην προσωπική του ζωή και να είναι όλοι ήρεμοι. Από εκεί και πέρα, δεν τον ακουμπάει κανένα σχόλιο, θέλει να είναι όλος ο κόσμος καλά».