Η πρόβλεψη του καιρού την ώρα του αγώνα Παναθηναϊκός - Λανς

Η πρόβλεψη του καιρού την ώρα του αγώνα Παναθηναϊκός - Λανς

Sportal newsroom 10:07 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 29.08.2024

Η κακοκαιρία θα χτυπήσει την Αθήνα από σήμερα, Πέμπτη έως και το Σάββατο. Τι καιρό θα κάνει στην πρωτεύουσα την ώρα του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λανς;

Η Αθήνα για λίγες ώρες σήμερα θα αποχαιρετήσει τον καλό καιρό. Το σκηνικό «αγριεύει» απότομα στην πρωτεύουσα.

Από νωρίς το μεσημέρι έως και το βραδάκι η Αττική θα βλέπει κατά διαστήματα βροχές, οι οποίες θα συνοδεύονται πιθανότατα από κεραυνούς. Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεται προσοχή, αφού μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα.

Νεφώσεις και τοπικές βροχές θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Αττική, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Φυσικά, ο καιρός σήμερα στην Αθήνα απασχολεί και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, καθώς στις 21:00 οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη Λανς και περίπου 60.000 οπαδοί του «τριφυλλιού» θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ντιέγκο Αλόνσο.

Σύμφωνα με το Windy, οι βροχές θα ξεκινήσουν μετά τις 11 το πρωί στην Αθήνα, και θα επεκταθούν στην υπόλοιπη Αττική. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν μετά τις 7 το απόγευμα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!