Ο Τζέριαν Γκραντ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Έμιλι
i

© PrtScr

Ο Τζέριαν Γκραντ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Έμιλι

Sportal newsroom 09:31 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:31 - 08.08.2024

Ο Τζέριαν Γκραντ διανύει μία από τις ευτυχέστερες περιόδους στη ζωή του, αφού αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του με την αγαπημένη του Έμιλι και να την παντρευτεί.

Ο Τζέριαν Γκραντ είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, καθώς αποφάσισε να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Έμιλι, στο Λας Βέγκας πριν από λίγες μέρες.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού που διένυσε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά στα επαγγελματικά του είπε να την ολοκληρώσει και σε συναισθηματικό επίπεδο και να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την επί χρόνια σύντροφό του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας κάνοντας μία υπέρλαμπρη τελετή και είχε στο πλευρό του τα τρία του παιδιά καθώς και ολόκληρη τη μπασκετική οικογένεια Γκραντ. Τόσο τα αδέρφια του, ο Τζέραμι των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και ο Τζεράι που έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της ΑΕΚ και του Προμηθέα Πάτρας, όσο φυσικά και ο πατέρας του, ο πρώην NBAer Χάρβεϊ Γκραντ και ο θείος του, που ήταν πρωταθλητής με τους Σικάγο ΜπουλςΧόρας Γκραντ.

Ο Τζέριαν Γκραντ ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμές από την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής του γράφοντας στη λεζάντα: «Κύριος και Κυρία» απολαμβάνοντας μερικές ακόμα στιγμές με την σύζυγό του πλέον και ολόκληρη την οικογένειά του πριν επιστρέψει στην Αθήνα για να ξεκινήσει την προετοιμασία του με τον Παναθηναϊκό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!