Προσαρμόζεται ο Οσμάν: Η σύζυγός του μαθαίνει ελληνικά!

Προσαρμόζεται ο Οσμάν: Η σύζυγός του μαθαίνει ελληνικά!

Ευτυχία Οικονομίδου 14:00 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:07 - 11.09.2024

Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν, Εμπρού Σαχίν, είναι στην Ελλάδα και ήδη μαθαίνει τις πρώτες ελληνικές λέξεις επιδεικνύοντάς τες στο κοινό της.

Ο Τσεντί Οσμάν είναι η τελευταία μεταγραφή που ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός Aktor με στόχο να ενισχυθεί ενόψει της νέας και απαιτητικής σεζόν θέλοντας να υπερασπιστεί τους τίτλους του σε EuroLeague και Stoximan GBL.

Ο 29χρονος Τούρκος φόργουορντ αφίχθη το βράδυ της Κυριακής (8/9) στην Αθήνα, ενώ στο ενδιάμεσο διάστημα είχε πάει στην Κωνσταντινούπολη για να διευθετήσει κάποια προσωπικά θέματα και να φέρει και τη σύζυγό του, Έμπρου Σάχιν, η οποία είναι πασίγνωστη ηθοποιός στην Τουρκία με πάνω από 4 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Η γυναίκα του ήδη προέβη στο πρώτο της ελληνικό ποστάρισμα ανεβάζοντας ανάλογο στόρι στο Instagram μαζί με τον Τσεντί Οσμάν γράφοντας στα ελληνικά:  «Γεια σας, καλημέρα, ευχαριστώ, bye!», με τον παίκτη των «πράσινων» να αναδημοσιεύει το στόρι.

Υπενθυμίζουμε ότι ένα διαφορετικό τριήμερο θα είναι το επόμενο για τους παίκτες και τους συγγενείς των πρωταθλητών Ευρώπης.

Κι αυτό γιατί σύσσωμος ο Παναθηναϊκός AKTOR θα βρεθεί στο Costa Navarino, ως δώρο του μεγαλομετόχου Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις περσινές επιτυχίες σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Ξεκίνησε το Παναθηναϊκό τριήμερο δώρο του Γιαννακόπουλου με διασκέδαση, εκπλήξεις και προπονήσεις
EUROLEAGUE

13:20 - 11.09.2024

Ξεκίνησε το Παναθηναϊκό τριήμερο δώρο του Γιαννακόπουλου με διασκέδαση, εκπλήξεις και προπονήσεις

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός θα γιορτάσει ως μία μεγάλη οικογένεια στο Costa Navarino για το επόμενο τριήμερο, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Επέστρεψαν στην Ελλάδα Αταμάν, Λεσόρ, Οσμάν και Ερνανγκόμεθ.

Άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης πριν μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, αλλά το κυριότερο να έρθουν ακόμα πιο κοντά, να βάλουν στο κλίμα και τους νέους και να δέσουν ακόμα περισσότερο.

Φυσικά, κατά την παραμονή τους στο γνωστό θέρετρο οι παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας θα κάνουν δύο προπονήσεις, ενώ στις 14 Σεπτεμβρίου η αποστολή θα μεταβεί στην Κύπρο προκειμένου να δώσει το «παρών» στο Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης». Την Κυριακή 15/9 οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν Μονάχου και τη Δευτέρα 16/9 θα κοντραριστούν με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (τα ματς θα μεταδοθούν από την Cosmote).

Από το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας δεσπόζει το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα λάβει χώρα στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 21 Σεπτεμβρίου 2024, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!