Η τρυφερή ανάρτηση του Παπανικολάου με τη σύζυγο και τα παιδιά του

Κώστας Παπανικολάου

i

Instagram// k_pap16 και aggelikh_bihta

Η τρυφερή ανάρτηση του Παπανικολάου με τη σύζυγο και τα παιδιά του

Στιγμές χαλάρωσης με τη σύζυγο και τα παιδιά του για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου.

Ο ακούραστος Κώστας Παπανικολάου, έχει επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, μιας και είχε πάρει αργά την καλοκαιρινή άδειά του, λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» ξεκουράστηκε λίγες μέρες και πλέον είναι και πάλι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον «Παπ» να αγωνίζεται και στο φιλικό με τη Μακάμπι.

Η μέρα του φιλικού ήταν άκρως ιδιαίτερη για τον Παπανικολάου, μιας και ήταν λίγο μετά από το event της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Γιώργο Πρίντεζη, όπου αποσύρθηκε η φανέλα του με το νούμερο «15». Πλέον οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στο φιλικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ (10/09) όπου θα είναι ένα δεύτερο κρας τεστ για τον coach Μπαρτζώκα, λίγο πριν από το φιλικό τουρνουά στην Κρήτη, με ομάδες επιπέδου Euroleague.

Επικός Παπανικολάου για Πρίντεζη και μπουζούκι: «Λίγοι ξέρουν ότι αυτή ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα σου»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:08 - 08.09.2024

Επικός Παπανικολάου για Πρίντεζη και μπουζούκι: «Λίγοι ξέρουν ότι αυτή ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα σου»

Με ένα χιουμοριστικό μήνυμα, που δείχνει και τη σχέση των δύο ανδρών, ο Κώστας Παπανικολάου αποθέωσε με έναν ξεχωριστό τρόπο τον Γιώργο Πρίντεζη.

Προφανώς παρά την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ ο οποίος προορίζεται για τη θέση «3», μέσα στην εξίσωση πάντα είναι και ο Κώστας Παπανικολάου. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά, εκμεταλλευόμενος προφανώς και την εμπειρία του, μετά από τόσα χρόνια στα παρκέ και σε τέτοιο επίπεδο.

Για την ώρα, με τη σεζόν να μην έχει ξεκινήσει επίσημα, ο «Παπ» βρίσκει χρόνο για λίγο περισσότερο άραγμα, μαζί με την οικογένειά του. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, έκανε μία άκρως όμορφη και τρυφερή ανάρτηση στα social media, μαζί με τη σύζυγό του, Αγγελική Μπίχτα.

Οι δυο τους είναι αγκαλιά και κοιτάνε γεμάτοι περηφάνια τα δύο παιδιά τους, τα οποία φαίνονται άκρως χαρούμενα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έχουν γράψει τη λέξη «οικογένεια» και είναι από τις φορές που μπορούμε να πούμε ότι μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Ο Κώστας έχει σπουδαίο και ηγετικό χαρακτήρα μέσα στο παρκέ, αλλά τα τελευταία χρόνια εκτός από την αγάπη του με το μπάσκετ, έχει και έναν έξτρα ρόλο (και τον κορυφαίο) καθώς είναι πατέρας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!