Η πρώτη φωτογραφία των Νίκου Παππά και Βάλιας Χατζηθεοδώρου είναι γεγονός (pics)
i

© PrtScr

Η πρώτη φωτογραφία των Νίκου Παππά και Βάλιας Χατζηθεοδώρου είναι γεγονός (pics)

Γιάννης Λιβανός • 11:53 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 14.08.2024

Ζευγάρι είναι το τελευταίο διάστημα το μοντέλο και παρουσιάστρια, Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο πρώην μπασκετμπολίστας, Νίκος Παππάς.

Μαζί φαίνεται πως είναι τον τελευταίο καιρό ο πρώην καλαθοσφαιριστής, Νίκος Παππάς και η παρουσιάστρια στην πρωινή εκπομπή του Mega-Χαμογέλα και πάλι, Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Οι δύο τους δεν έχουν κάνει γνωστή ακόμη τη σχέση τους, ωστόσο πρόσφατα πραγματοποίησαν νυχτερινή έξοδο στη Νατάσσα Μποφίλιου και έτσι αποδείχθηκε το γεγονός ότι είναι μαζί!

Το βράδυ της Κυριακής (18/02) η Βάλια Χατζηθεοδώρου μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρώτο κοινό στιγμιότυπο με τον πρώην μπασκετμπολίστα. Το ζευγάρι είναι ξαπλωμένο μπροστά από το τζάκι και η Βάλια Χατζηθεοδώρου κρατά το χέρι του αγαπημένου της.

Μαλιστα λίγες μέρες πριν  ο Νίκος Παππάς είχε ανεβάσει στο Tik Tok ένα βίντεο όπου τον είδαμε να είναι ξαπλωμένο στην αγκαλιά της Βάλιας Χατζηθεοδώρου!

Ποιο είναι όμως το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια που «έχει βάλει καλάθι» στην καρδιά του Νίκου Παππά;

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4 Δεκεμβρίου 1992. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν έξι χρονών. Η μεγάλη της αδυναμία είναι ο κατά 22 χρόνια μικρότερος αδελφός της, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της. Έχεις ύψος 1,65!

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου έχει σπουδάσει αισθητική. Από τα 18 της χρόνια εργάζεται ως μοντέλο και έχει πάρει μέρος σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες. Έχει μάνατζερ την Έλενα Χριστοπούλου. Είναι influencer και brand ambassador με ενεργό και επαγγελματικό λογαριασμό στο Instagram.

Κάπως έτσι η 31χρονη ξανθιά έχει «πλούσιο» Instagram, το οποίο φροντίζει να τροφοδοτεί συχνά με νέες φωτογραφίες και δημοσιεύσεις που περιλαμβάνουν κυρίως τοπία και ρούχα.