Μοντέλο που τη χαρακτηρίζουν Πάμελα Άντερσον και έχει 100.000 followers προσελήφθη από ομάδα και οι παίκτες τρελάθηκαν! (pics)

Μοντέλο που τη χαρακτηρίζουν Πάμελα Άντερσον και έχει 100.000 followers προσελήφθη από ομάδα και οι παίκτες τρελάθηκαν! (pics)

Sportal newsroom 22:31 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:19 - 12.09.2024

Τη... βοήθεια της Τάνα Μπιστρόβα επιστρατεύτηκε ο τσεχικός σύλλογος, Ούστι ναντ Λάμπεμ, προσλαμβάνοντας το «καυτό» μοντέλο για να τονώνει το ηθικό των παικτών.

Μία ήττα στο ποδόσφαιρο πληγώνει πάντα περισσότερο τους πρωταγωνιστές... Παίκτες, προπονητής, επιτελείο και εν γένει οι άνθρωποι που ζουν την ομάδα από μέσα είναι εκείνοι που συνήθως βιώνουν «βαριά» μία απώλεια. Όμως ένας σύλλογος στην Τσεχία βρήκε τη λύση για το εν λόγω πρόβλημα.

Το όνομά της; Τάνα Μπιστρόβα! Εξηγούμαστε.... Ο σύλλογος Ούστι ναντ Λάμπεμ προσέλαβε το δημοφιλές και «καυτό» μοντέλο, προκειμένου να ανυψώσει το ηθικό των παικτών και να προσελκύσει περισσότερους οπαδούς. Με ποιον τρόπο; Το εν λόγω μοντέλο θα κάνει συνεντεύξεις με τους ποδοσφαιριστές αμέσως μετά τον αγώνα και αυτές θα κοινοποιούνται στα social media. Bέβαια, αυτή θα είναι μία από τις αρμοδιότητές της, αφού η Μπιστρόβα θα αναλάβει εν γένει το επικοινωνιακό κομμάτι του κλαμπ.

«Αυτή είναι μια νέα ευκαιρία στη ζωή μου, παρόλο που ασχολούμαι με το μόντελινγκ εδώ και καιρό. Αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική πρόκληση και μου αρέσει πολύ γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο. Κάνουμε μια παράξενη προώθηση, αλλά υπάρχει και ένας αθλητικός πυρήνας σε αυτό. Ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει», είπε μεταξύ άλλων το «καυτό» μοντέλο. Όσο για το ποια είναι η Μπιστρόβα;

Πρόκειται για την Τσέχα.... Πάμελα Άντερσον, η οποία μαγεύει το κοινό της μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια αριθμεί 107 χιλ. followers ενώ είναι αρκετά ενεργή στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα. Παρόλα αυτά, η Μπιστρόβα δεν ασχολείται μόνο με τα ιντερνετικά μέσα, αφού η ίδια κάνει πολλές ακόμα δουλειές. Αφενός είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα της χώρας, έχοντας συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες όπως είναι οι Schwarzkopf, Tonak κλπ.

Αφετέρου, η καλλονή έχει εργαστεί και ως ηθοποιός στο παρελθόν, ενώ η σχέση της με την τηλεόραση περιλαμβάνει ένα ακόμα πόστο και αυτό είναι της make up artist. H ίδια παντρεύτηκε κρυφά τον αθλητικό παρουσιαστή, Τόμας Βρότζρεκ, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στη ρομαντική παραλία της Κόπα Καμπάνα.

Tags: