«Ξεκατίνιασμα» Ραλφ Σουμάχερ με την πρώην γυναίκα του: «Είσαι ψεύτρα!» - «Κι εσύ αξιολύπητος» - Στη φόρα συνομιλίες στο WhatsApp!

«Ξεκατίνιασμα» Ραλφ Σουμάχερ με την πρώην γυναίκα του: «Είσαι ψεύτρα!» - «Κι εσύ αξιολύπητος» - Στη φόρα συνομιλίες στο WhatsApp!

Sportal newsroom 13:40 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 22.08.2024

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ραλφ Σουμάχερ μετά τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του σχετικά με την αποκάλυψη ότι είναι ομοφυλόφιλος, καθώς έβγαλε στη φόρα μηνύματα στο WhatsApp του νυν συντρόφου του με την Κόρα.

Στο επίκεντρο ήρθε τα τελευταία 24ωρα ο Ραλφ Σουμάχερ όχι μόνο για το γεγονός ότι προέβη στην αποκάλυψη ότι είναι ομοφυλόφιλος -κάτι άλλωστε που το είχε κάνει πολύ νωρίτερα- όσο κυρίως για τα όσα δήλωσε η πρώην σύζυγός του, Κόρα.

Η εν λόγω τόνισε ότι ένιωσε «προδομένη» και ότι αισθάνεται σαν να σπατάλησε τα καλύτερα 14 χρόνια της ζωής της, σε μια σχέση που ήταν ψεύτικη. Παράλληλα, είπε χαρακτηριστικά ότι όταν έμαθε για τη σχέση του Ραλφ Σουμάχερ με τον Γάλλο επιχειρηματία, Ετιέν, δέχθηκε μια πισώπλατη μαχαιριά.

Η απάντηση του πρώην οδηγού της Formula 1 δεν άργησε να έρθει και μάλιστα μέσω του λογαριασμού του στα social media, λέγοντας ότι η Κόρα είναι μια ψεύτρα, διότι ήξερε για τη σχέση με τον Ετιέν και παράλληλα δημοσίευσε συνομιλία στο WhatsApp που είχε η ίδια με τον νυν σύντροφό του.

«Με όλα αυτά, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι η Κόρα μας συνεχάρη τον Σεπτέμβριο του 2023 γιατί νόμιζε ότι είχαμε παντρευτεί», έγραψε στην ανάρτηση του στο Instagram. «Όπως μπορείτε να δείτε από αυτό το μήνυμα στον Ετιέν προσωπικά. Νομίζω ότι είναι κρίμα για τον Ετιέν και εμένα που διαδίδει τόσα ψέματα. Και οι δύο θέλουμε απλώς να μείνουμε ήσυχοι», συμπλήρωσε ο Ραλφ Σουμάχερ.

Αυτή ήταν η συνομιλία που δημοσιοποίησε ο Ραλφ Σουμάχερ

Η απάντηση της Κόρα

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απάντηση από την πρώην σύζυγό του δεν άργησε να έρθει.

«Πόσο αξιολύπητος πρέπει να είναι ένας άνθρωπος για να δημοσιεύει παράνομα προσωπικά μηνύματα WhatsApp για να κρύψει την αλήθεια;», έγραψε η Κόρα στο Instagram.

«Και στα σοβαρά με μηνύεις εδώ και δέκα χρόνια, ισχυριζόμενος ότι δεν προστατεύω τα προσωπικά σου δικαιώματα, ενώ εσύ παραβιάζεις ξεδιάντροπα τα δικά μου, αντί να με πλησιάσεις και τουλάχιστον να μου πεις την αλήθεια τώρα».

Η Κόρα ισχυρίζεται ότι ο Ραλφ είχε συστήσει τον Ετιέν απλώς ως βοηθό, όχι ως σύντροφό του. Και πρόσθεσε: «Το WhatsApp ήταν η τελευταία μου προσπάθεια να μάθω τουλάχιστον την αλήθεια από αυτόν».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!