Έπος: Στο ρόστερ της Ρέξαμ ένας... σούπερ ήρωας! (pic)

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Έπος: Στο ρόστερ της Ρέξαμ ένας... σούπερ ήρωας! (pic)

Sportal newsroom 17:36 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:42 - 30.07.2024

Για ακόμη μία φορά η Ρέξαμ έγινε viral και αυτή τη φόρα ο λόγος ήταν ξεκαρδιστικός...

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει ο κακός χαμός με την ταινία «Deadpool & Wolverine», η οποία έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου και έχει... σαρώσει.

Πρωταγωνιστές στην εν λόγω ταινία είναι οι Χιουγκ Τζάκμαν (Wolverine) και Ράιαν Ρέινολντς. Ο τελευταίος υποδύεται τον Deadpool, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι ένας από τους αγαπημένους ήρωες του κόσμου.

Πέρα από ηθοποιός, ο Αμερικανός είναι εδώ και μερικά χρόνια και πρόεδρος της Ρέξαμ, που από του χρόνου θα αγωνίζεται στη League One, αφού πριν λίγους μήνες πανηγύρισε την άνοδό της από την 4η κατηγορία της Αγγλίας.

Ο Ρέινολντς λοιπόν αποφάσισε να δώσει ρόλο στην νέα ταινία της Marvel τον επιθετικό της αγγλικής ομάδας, Πολ Μούλιν. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος άσος υποδύθηκε τον χαρακτήρα «Welshpool».

Και αυτό αποτέλεσε αφορμή ώστε να προβεί η Ρέξαμ σε μία κίνηση που έγινε viral. Η αγγλική ομάδα άλλαξε τη φωτογραφία του ποδοσφαιριστή στην επίσημη ιστοσελίδα της, βάζοντας εκείνη του «Welshpool», όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!