Ο Ροντινέι συναντήθηκε με τον Αντετοκούνμπο: «Έχεις μία πολύ όμορφη ιστορία φίλε μου» (pics)

Αντετοκούνμπο και Ροντινέι

i

© PrtScr

Ο Ροντινέι συναντήθηκε με τον Αντετοκούνμπο: «Έχεις μία πολύ όμορφη ιστορία φίλε μου» (pics)

Sportal newsroom 09:50 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 09.07.2024

Συνάντηση κορυφής στην Αθήνα, ανάμεσα σε Αντετοκούνμπο και Ροντινέι.

Μόλις λίγες ώρες μετά τη συνάντησή του με τον Σαλάχ στη Μύκονο, ο Ροντινέι τα είπε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση Charles Antetokounmpo Family Foundation και γνωρίστηκε με τον σούπερ σταρ των Μπακς, ενώ στη συνέχεια οι δύο αθλητές φωτογραφήθηκαν.

«Πολύ μεγάλη μου χαρά που σε γνώρισα. Έχεις μια πολύ όμορφη ιστορία φίλε μου. Ο Θεός να σε ευλογεί», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ροντινέι στη δημοσίευσή του.

Ο Ροντινέι παρέα με τον Σαλάχ στη Μύκονο

Πολλοί ποδοσφαιριστές επιλέγουν τη Μύκονο για τις διακοπές τους. Ανάμεσα σε αυτούς κι ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού επισκέφθηκε για πρώτη φορά το «νησί των Ανέμων» και απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες χαλάρωσης προτού επιστρέψει στις προπονήσεις των Πειραιωτών.

Ο Ροντινέι μάλιστα είχε και μία συνάντηση...κορυφής. Ο 32χρονος μπακ των Πειραιωτών συναντήθηκε με τον Μοχάμεντ Σαλάχ! Οι δυο τους μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί κι ο Ροντινέι τη δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού επιστρέφει στις προπονήσεις των Πειραιωτών την προσεχή Τετάρτη (10/7), ενώ ο επιθετικός της Λίβερπουλ αναμένεται να επιστρέψει στην Αγγλία το Σάββατο (13/7) και να ενταχθεί στην προετοιμασία των Reds που έχει ήδη ξεκινήσει.