H πανέμορφη Σαμ Μπρουνέλ του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στην Πυλαία και... δικαίως συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα! (vid, pics)

H πανέμορφη Σαμ Μπρουνέλ του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στην Πυλαία και... δικαίως συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα! (vid, pics)

Sportal newsroom 10:11 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 21.09.2024

Εντυπωσιακή για δύο λόγους ήταν η μεταγραφή της Σαμ Μπρουνέλ στον ΠΑΟΚ. Kατ' αρχάς γιατί η 23χρονη Αμερικανίδα φόργουορντ έχει τρομερό βιογραφικό στο μπάσκετ, αλλά και εξωτερικά χαρίσματα που δεν πέρασαν απαρατήρητα από την παρουσία της στο κλειστό της Πυλαίας!

Στα μέσα του καλοκαιριού η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Σαμ Μπρουνέλ και η 23χρονη Αμερικανίδα αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της στην Ελλάδα.

Το βιογραφικό της στο μπάσκετ είναι εντυπωσιακό. Σπούδασε και αγωνίστηκε στα φημισμένα πανεπιστήμια της Βιρτζίνια και του Νοτρ Νταμ. Επίσης, έχει διατελέσει μέλος των «μικρών» εθνικών ομάδων των ΗΠΑ (U16-18), έχει κατακτήσει και τέσσερα Ολυμπιακά μετάλλια, τα δύο ήταν χρυσά, ενώ έχει βρεθεί στην κορυφή και σε παγκόσμιες διοργανώσεις με την Team USA σε 3x3.

Μόνο που εντυπωσιακά δεν είναι απλώς τα αγωνιστικά της προσόντα, αλλά και αυτά τα εξωτερικά της χαρίσματα. Αυτά που της... προσέφεραν η γονείς της. Η πανέμορφη Σαμάνθα έχει ύψος 187 εκατοστά και τις τελευταίες μέρες έχει εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη.

Με δική της ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, έκανε γνωστή την παρουσία της στο Παλατάκι της Πυλαίας, που αναμένεται για τα... μάτια της να έχει φέτος περισσότερο κόσμο στις κερκίδες όταν η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ αρχίσει την δράση της στη σεζόν.

Ήδη αρκετοί Έλληνες φίλαθλοι ακολουθούν τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, που πλέον έχει σχεδόν 100 χιλιάδες followers (98,8 για την ακρίβεια) και η δραστηριότητά της στα κοινωνικά δίκτυα πέραν του ότι είναι έντονη, αποκαλύπτει και τα... επιπλέον προσόντα της!