Η Σαμπαλένκα μετά την αυτοκτονία του πρώην της προχώρησε στη ζωή της και είναι μαζί με τον Ελληνοβραζιλιάνο, Γιώργο Φραγκούλη!

Φωτ. IMAGO

Η Σαμπαλένκα μετά την αυτοκτονία του πρώην της προχώρησε στη ζωή της και είναι μαζί με τον Ελληνοβραζιλιάνο, Γιώργο Φραγκούλη!

Sportal newsroom 12:25 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 01.09.2024

Μετά την αυτοκτονία του πρώην συντρόφου της στο Μαϊάμι τον περασμένο Μάρτιο, του Κονσταντίν Κολτσόφ, η Αρίνα Σαμπαλένκα φέρεται πως είναι σε σχέση εδώ και περίπου τέσσερις μήνες με τον Ελληνοβραζιλιάνο επιχειρηματία, Γιώργο Φραγκούλη.

Το τελευταίο διάστημα απασχολεί αρκετό κόσμο η προσωπική ζωή της Αρίνα Σαμπαλένκα. Η Λευκορωσίδα τενίστρια, μετά την αυτοκτονία του πρώην συντρόφου της στο Μαϊάμι τον περασμένο Μάρτιο, του Κονσταντίν Κολτσόφ φέρεται πως είναι σε σχέση εδώ και περίπου τέσσερις μήνες με τον Ελληνοβραζιλιάνο επιχειρηματία, Γιώργο Φραγκούλη.

Ο ελληνικής καταγωγής Φραγκούλης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βραζιλία. Το 2016 ίδρυσε την Oakberry, μια εταιρεία με φιλοσοφία να παρέχει γρήγορο αλλά υγιεινό φαγητό, έχοντας ως βάσει το acai (ασαΐ), ένα είδος μούρου που φυτρώνει στον Αμαζόνιο και θεωρείται superfood. Η Oakberry σήμερα αριθμεί περισσότερα από 500 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και έχει έρθει και στην Ελλάδα από το 2022.

Η Σαμπαλένκα, δύο φορές πρωταθλήτρια Australian Open, έχει συνεργαστεί με τη βραζιλιάνικη εταιρεία τροφίμων, μοιράζοντας μάλιστα πολλές αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προωθούν τα προϊόντα.

Μάλιστα, το ζευγάρι τον περασμένο Ιούνιο επέλεξε την Ελλάδα για να περάσει μέρος των διακοπών του, όπου είχαν για παρέα τους τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Πάουλα Μπαντόσα.

Σφοδρές αντιδράσεις από παίκτες του τένις για την αθώωση του Σίνερ: «Ξεφτίλα» - Ποιοι έχουν εναντιωθεί μέχρι τώρα
ΤΕΝΙΣ

13:05 - 21.08.2024

Σφοδρές αντιδράσεις από παίκτες του τένις για την αθώωση του Σίνερ: «Ξεφτίλα» - Ποιοι έχουν εναντιωθεί μέχρι τώρα

Αντιδράσεις έχει σηκώσει η αθώωση του Γιάνικ Σίνερ, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, με αρκετούς τενίστες να δείχνουν την αγανάκτησή τους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!