Γιώργος Φραγκούλης: Ποιος είναι ο Έλληνας σύντροφος της Σαμπαλένκα

Γιώργος Φραγκούλης: Ποιος είναι ο Έλληνας σύντροφος της Σαμπαλένκα

Sportal newsroom 21:21 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:35 - 12.09.2024

Η Αρίνα Σαμπαλένκα έχει βρει το νέο της... αμόρε ο οποίος είναι ένας Ελληνοβραζιλιάνος επιχειρηματίας, ο Γιώργος Φραγκούλης.

Η προσωπική ζωή της Αρίνα Σαμπαλένκα τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει αρκετά. Τον περασμένο Μάρτιο ο πρώην σύντροφος της τενίστριας από τη Λευκορωσία αυτοκτόνησε στο Μαϊάμι, αλλά η ίδια όπως φαίνεται έχει βρει ήδη το νέο της... αμόρε, τον Ελληνοβραζιλιάνο επιχειρηματία, Γιώργο Φραγκούλη. Με τον οποίο είναι μαζί εδώ και περίπου τέσσερις μήνες.

Ο Φραγκούλης έχει γεννηθεί στο Σάο Πάολο και έχει σπουδάσει νομική σε ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο της πόλης. Ωστόσο ποτέ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές του, γιατί δεν πέρασε τις εξετάσεις του δικηγορικού σώματος. Παράλληλα ήδη είχε ξεκινήσει το... κόλλημά του με τις επιχειρήσεις.

Κάπως έτσι το 2016 ίδρυσε την Oakberry, η οποία ειδικεύεται στη συγκομιδή μούρων acai που είναι συχνά βασικό προϊόν που δίνουν σε εταιρείες όπως τα Starbucks. Η εταιρεία του πλέον λειτουργεί σε πάνω από 700 τοποθεσίες σε σαράντα χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει κερδίσει πάνω από 67 εκατομμύρια δολάρια μέχρι και το τελευταίο τρίμηνο του 2023.

Μάλιστα όταν η εταιρεία του είχε γίνει θέμα συζήτησης για κίνδυνο αποψίλωσης και ρύπανσης του Αμαζονίου, ο Φραγκούλης είχε ξεκαθαρίσει πως έχει ως προτεραιότητα τη βιωσιμότητα και την ασφάλεια του περιβάλλοντος του διάσημου δάσους στη Βραζιλία.