Η Ντορέττα Παπαδημητρίου τρολάρει τον Βεζένκοφ: «Στο Pilates τον έχω»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου τρολάρει τον Βεζένκοφ: «Στο Pilates τον έχω»

Sportal newsroom 09:04 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:07 - 26.07.2024

Με μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολίασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό.

Με τον δικό της τρόπο σχολίασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δύο φωτογραφίες της ίδιας και του Βούλγαρου φόργουορντ του Ολυμπιακού στις οποίες ποζάρουν σε αίθουσα pilates.

«Εντάξει στο μπάσκετ είναι κορυφή ,αλλά στο Pilates τον έχω», έγραψε με χιούμορ η Ντορέττα Παπαδημητρίου στη λεζάντα της ανάρτησής της, την οποία συνόδευσε με έναν φουσκωμένο δικέφαλο.

Βεζένκοφ: «Δε με νοιάζει να βγω MVP, στόχος μας με τον Ολυμπιακό είναι η κατάκτηση της EuroLeague»»

Ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε στον Ολυμπιακό, στο... σπίτι του με συμβόλαιο πενταετές για να ταράξει τις ισορροπίες στην EuroLeague και να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των Πειραιωτών. Ο Βούλγαρος φόργουορντ δεν σταματούσε να τονίζει ότι στον Ολυμπιακό νιώθει πως γύρισε στην οικογένεια του και είναι έτοιμος για τις νέες προκλήσεις με την ομάδα.

Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ στην συνέντευξη Τύπου:

Για την επιστροφή του και την επαφή του με τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους γιατί χωρίς αυτούς η επιστροφή μου δεν θα έπαιρνε σάρκα και οστά και τον κόσμο που μέσα στην ζεστή ήταν εδώ. Μέσα στην χρονιά δεν έπαψα να λαμβάνω μηνύματα από τον κόσμο. Ο κόσμος χαιρόταν με την χαρά μου και τα παιχνίδια μου στο ΝΒΑ. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και στόχος αν και είναι νωρίς είναι κορυφή. Χαίρομαι που βρίσκομαι πίσω μαζί μας να συνυπάρξω με τους συμπαίκτες μου και με τους νέους παίκτες για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τους Ράπτορς και την αποδέσμευση τους: «Οι αναμνήσεις δε μπορούν να ξεχαστούν και ένιωθα ότι είχα συντροφιά. Οι ώρες ήταν δύσκολες και έπαιξε ρόλο αυτή η επαφή γιατί εδώ είναι το σπίτι μου. Είμαστε οικογένεια. Οι Ράπτορς κατάλαβαν τα θέλω μου και νοιάζονται για τους παίκτες τους και τους ευχαριστώ. Ο προπονητής αντιλήφθηκε πλήρως την κατάσταση κι ακόμα κι αν δεν έχουμε δουλέψει μαζί τον ευχαριστώ».

Για το αν σκεφτόταν να ξαναδοκιμάσει την τύχη του στο NBA: «Το σκεφτόμουν μέρες αν θέλω να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό μου και περισσότερο συναισθηματικά γιατί η πρώτη χρονιά ήταν δύσκολη. Το πιο σημαντικό είναι να ναι χαρούμενος και να αγωνίζομαι για τίτλους, οπότε αυτή ήταν για μένα η πιο σωστή απόφαση με βάση τα κριτήρια μου. Είμαι γεμάτος. Στο τέλος της μέρας το μότο μου είναι ότι δεν είναι όλα για όλους. Δεν ταιριάζουμε στα πάντα και εδώ είναι το καλύτερο για μένα».

Για τις ευθύνες που θα χρειαστεί να αναλάβει: «Γνωρίζοντας πολύ καλά που αγωνιζόμαστε και την πίεση που αντλείται από τα μέσα, μου αρέσει η ευθύνη. Θα συνεχίσω να δουλέψω σκληρά. Θα δίνω το 100% κάθε φορά και δεν έχει σημασία το ποσό που παίρνω. Ξέρω ότι θα μου ασκηθεί κριτική, είναι εύκολο με το πάτημα ενός κουμπιού. Δεν θα ασχοληθούμε με αυτά, σκληρή δουλειά και χαίρομαι που είμαι εδώ στην οικογένεια μου».

Το χρονικό της επιστροφής του Βεζένκοφ: Οι 372 μέρες που μεσολάβησαν μέχρι να ξαναβάλει τα ερυθρόλευκα (vids)
EUROLEAGUE

12:38 - 25.07.2024

Το χρονικό της επιστροφής του Βεζένκοφ: Οι 372 μέρες που μεσολάβησαν μέχρι να ξαναβάλει τα ερυθρόλευκα (vids)

Μέσα σε ένα χρόνο και μία εβδομάδα, ο Σάσα Βεζένκοφ ακολούθησε την aller retour διαδρομή Πειραιάς-Σακραμέντο. Έκανε μία νοητή στάση στο Τορόντο και πλέον ανήκει και πάλι στον Ολυμπιακό. Σας θυμίζουμε τι μεσολάβησε από τη μέρα που υπέγραψε στους Κινγκς (18 Ιουλίου 2023), μέχρι... σήμερα!

Για το τι έχει αποκομίσει από το NBA: «Μόνο και μόνο που είσαι στον ίδιο χώρο με τόσο ταλέντο μαθαίνεις πάρα πολλά πράγματα και ανταγωνίζεσαι. Το πιο σημαντικό είναι το συναισθηματικό κομμάτι. Το ΝΒΑ είναι ένα σχολείο, ένα πανεπιστήμιο. Το πώς μαρκάρεις, το ταλέντο που βλέπεις, όμως όλα αυτά τα έχουμε αφήσει πίσω μας και ξεκινάμε εδώ με νέα εφόδια».