Σάββας Γκέντσογλου στο Survivor: «Το μέγεθος της ΑΕΚ είναι τεράστιο, ήταν όνειρό μου να παίξω»

Γκέντσογλου

i

Γκέντσογλου/©Glomex

Σάββας Γκέντσογλου στο Survivor: «Το μέγεθος της ΑΕΚ είναι τεράστιο, ήταν όνειρό μου να παίξω»

Sportal newsroom 09:30 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 14.08.2024

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, Σάββας Γκέντσογλου που συμμετέχει στο φετινό Survivor μίλησε για την αγάπη του στην ΑΕΚ.

Ο Σάββας Γκέντσογλου προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση μπροστά στην κάμερα του Survivor. Ο πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε για την αγάπη του στην ΑΕΚ και ανέφερε πως ήταν όνειρό του να αγωνιστεί με τη φανέλα της «Ένωσης».

«Πολλοί με γνωρίζουν από το ποδόσφαιρο γιατί είμαι αρκετά χρόνια στο άθλημα, αλλά πλέον έχω ξεκινήσει και κάποια άλλα πράγματα επιχειρηματικά. Παρόλα αυτά το ποδόσφαιρο το αγαπάω τόσο πολύ που δεν μπορώ να το σταματήσω. Θα συνεχίσω να παίζω για όσο αντέχω», είπε αρχικά ο 34χρονος πρώην ποδοσφαιριστής. 

«Έφυγα πολύ μικρός από το χωριό μου για να ακολουθήσω το όνειρό μου να παίξω ποδόσφαιρο και τα κατάφερα. Έπαιξα εκεί που ήθελα να παίξω. Γενικά ευχαριστώ τον Θεό γιατί έχω καταφέρει ότι ονειρευόμουν μικρός. Τώρα πλέον στα όνειρά μου συμπεριλαμβάνονται και άλλου είδους πράγματα. Όμως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα εκεί γιατί είναι η διέξοδός μου όποτε έχω θέματα ή όποτε δεν είμαι καλά», πρόσθεσε ο Σάββας Γκέντσογλου. 

Τέλος ο Σάββας Γκέντσoγλου είπε: «Για ένα παιδί που είναι σε ένα χωριό στην Καβάλα 500 κατοίκων είναι σαν άπιαστο όνειρο να καταφέρει να παίξει στην ΑΕΚ. Το μέγεθος της ΑΕΚ είναι τεράστιο. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Δεν ήξερα πως, αλλά ήθελα να τα καταφέρω».

Tags: