Η Μαρία Δαρσινού απαθανάτισε τον Σλούκα με το νεογέννητο παιδί τους (pic)

Ο Σλούκας με τον γιο του

i

© PrtScr

Η Μαρία Δαρσινού απαθανάτισε τον Σλούκα με το νεογέννητο παιδί τους (pic)

Sportal newsroom 12:20 - 17.06.2024

Η σύζυγος του Κώστα Σλούκα, Μαρία Δαρσινού, δημοσιοποίησε στα social media μία τρυφερή οικογενειακή στιγμή.

Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί δίχως αμφιβολία το πρόσωπο των ημερών στον ελληνικό αθλητισμό. Το περασμένο καλοκαίρι, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και μετακινήθηκε στο αντίπαλο «στρατόπεδο», με τη μεταγραφή αυτή να προκαλεί αρκετό... θόρυβο.

Στην πρώτη του σεζόν με το «τριφύλλι» στο στήθος, ο Έλληνας γκαρντ έκανε τη διαφορά, έδειξε την αστείρευτη κλάση του την πιο κρίσιμη στιγμή και οδήγησε τους πράσινους τόσο στην κορυφή της Ευρώπης, όσο και σε αυτήν της Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά, ο Σλούκας αναδείχθηκε MVP στον τελικό της Euroleague στο Βερολίνο απέναντι στη Ρεάλ, ενώ επίσης είχε την... τιμητική του και στο Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Εκτός από το αθλητικό κομμάτι, ο ίδιος βιώνει στιγμές ευτυχίας και σε προσωπικό επίπεδο. Ο Έλληνας αθλητής έγινε πρόσφατα πατέρας για δεύτερη φορά, αφού η σύζυγός του, Μαρία Δαρσινού, έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι.

Πριν μερικές ώρες, η αγαπημένη του Έλληνα γκαρντ των πρασίνων απαθανάτισε τους άντρες της ζωής της και για πρώτη φορά είδαμε άπαντες τον Σλούκα αγκαλιά με τον γιο του.