Σοκαριστικές εικόνες και πολύ ξύλο: Ζούμπατς και Σάριτς μπλέχτηκαν σε άγριο καυγά στην παραλιακή - Παρών και ο Γεντβάι! (vid)

Σοκαριστικές εικόνες και πολύ ξύλο: Ζούμπατς και Σάριτς μπλέχτηκαν σε άγριο καυγά στην παραλιακή - Παρών και ο Γεντβάι! (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:44 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:14 - 08.07.2024

Οι Ζούμπατς και Σάριτς ενεπλάκησαν σε καυγά σε νυχτερινό μαγαζί του Αλίμου, με το βίντεο από το συμβάν να σοκάρει!

Ντάριο Σάριτς και Ίβιτσα Ζούμπατς έγιναν πρωταγωνιστές σε έναν άγριο καυγά στην Αθήνα. Παρών, μάλιστα, ήταν και ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού!

Οι δύο Κροάτες διασκέδασαν το βράδυ της Κυριακής (7/7) σε γνωστό μαγαζί του Αλίμου, όμως περίπου στις 5:30 το πρωί ήρθε το κακό, καθώς οι εν λόγω NBAers ενεπλάκησαν σε καυγά.

Το βίντεο του καυγά σοκάρει, με τον Σάριτς να βρίσκεται στο έδαφος με κάποιον να του κάνει κεφαλοκλείδωμα και τον Ζούμπατς να προσπαθεί να τον προσεγγίσει.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο TMZ, δεν είναι σαφές τι το πυροδότησε όλο αυτό, καθώς όλα ξέσπασαν αρκετά γρήγορα, ενώ η αστυνομία ήταν απούσα από το περιστατικό.

Το σημαντικό ήταν πως οι δύο παίκτες ηρέμισαν μετά από λίγο. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, κάποιος λέει στον Ζούμπατς να χαλαρώσει, ο Κροάτης γίγαντας τον άκουσε, πήγε προς τον Σάριτς, τον σήκωσε και στην συνέχεια αποχώρησαν, με συνοδεία την ασφάλεια του μαγαζιού.

Αξιοσημείωτο, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι στο κλαμπ της παραλιακής, ήταν και ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Ο Κροάτης στόπερ Τιν Γεντβάι βγήκε με τους συμπατριώτες του, αφού ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας έδωσε ρεπό για την Κυριακή και την Δευτέρα στους ποδοσφαιριστές. Ο Γεντβάι (εμφανίζεται στο βίντεο με ένα άσπρο μπλουζάκι) δεν ενεπλάκη στον καυγά, αλλά φάνηκε να προσπαθεί να σβήσει την φωτιά.