Ο σωσίας του Στέφανου Κασσελάκη, διαιτητής σε επεισοδιακό ματς στην Αυστραλία! (pics, vid)
i

printscreen

Ο σωσίας του Στέφανου Κασσελάκη, διαιτητής σε επεισοδιακό ματς στην Αυστραλία! (pics, vid)

Sportal newsroom 09:30 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 14.09.2024

Όταν ο τέως παίκτης της Euroleague και νυν των Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς, Φρέντι Γκιλέσπι «κατεδάφισε» αντίπαλό του με... κεφαλιά σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας για το Αυστραλέζικο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε να ηρεμίσει τα πνεύματα ο διαιτητής, όπου η ομοιότητά του με τον Στέφανο Κασσελάκη είναι αξιοσημείωτη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν στην Κουμουνδούρου (ή κάπου τριγύρω) και έδινε τον... δικό του αγώνα εντός των τειχών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο σωσίας του είχε δουλειά στο Σίδνεϋ. Βέβαια, ο ένας δεν γνωρίζει την ύπαρξη του άλλου, άρα ούτε την ομοιότητά τους, αλλά το διαδίκτυο και οι εικόνες που παράγει ασταμάτητα από τη μία άκρη της Γης στην άλλη φρόντισε για την... ένωση των δύο προσώπων.

Ο Αυστραλός διαιτητής μπάσκετ λοιπόν, δεν θα εμφανιζόταν ποτέ ως πρωταγωνιστής σε ένα ελληνικό ειδησεογραφικό μέσο, αλλά το προφίλ του και το ανφάς του έχει τόσες ομοιότητες με τον τέως πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ήταν αδύνατο να το παραλείψει κανείς.

Κι έγινε γνωστός εν μέσω μιας... αναταραχής. Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας ανάμεσα στους Σίδνεϊ Κινγκς και τους Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς, δύο από τις πρωταγωνιστικές ομάδες του NBL, ο τέως σέντερ του Ερυθρού Αστέρα και νυν των Νεοζηλανδών, Φρέντι Γκιλέσπι, αποφάσισε να ρίξει μία... κεφαλιά στον αντίπαλο του.

Ο Σον Μπρους έπεσε στο έδαφος και η κατάσταση στο παρκέ παραλίγο να εκτραχυνθεί. Τότε ήταν που εμφανίστηκε ο... Αυστραλός Κασσελάκης για να ηρεμίσει τα πνεύματα. Και τα κατάφερε!

Για την ιστορία, στον αγώνα που έγινε στο Gold Coast Sport and Leisure Centre, στην πόλη Καράρα, οι Σίδνεϋ Κινγκς επικράτησαν με 90-79 έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Άλεξ Τουχέι με 24 πόντους, ενώ από τους Μπρέικερς ο Γκιλέσπι πριν αποβληθεί πρόλαβε να σκοράρει 13 πόντους και να πάρει 5 ριμπάουντ σε 25 λεπτά.