Ο Στέφεν Κάρι στηρίζει κι αυτός την Καμάλα Χάρις - Το μήνυμά του στο συνέδριο των Δημοκρατικών

Ο Στέφεν Κάρι στηρίζει κι αυτός την Καμάλα Χάρις - Το μήνυμά του στο συνέδριο των Δημοκρατικών

Γιώργος Γαβριλάκης 08:56 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 24.08.2024

Πρώτα πήρε το χρυσό μετάλλιο για τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τώρα θέλει το καλό της χώρας του στις εκλογές. «Γι' αυτό στηρίζω την Καμάλα για πρόεδρο», είπε εμφανιζόμενος σε ζωντανή σύνδεση στο Συνέδριο των Δημοκρατικών που γίνεται στο Σικάγο.

Ο προπονητής του και στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ και στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Στιβ Κερ, εμφανίστηκε δια ζώσης στο μεγάλο συνέδριο των Δημοκρατικών και εκτός από το μήνυμα στήριξης στην υποψηφιότητα της Καμάλα Χάρις, χρησιμοποίησε την χαρακτηριστική και φημισμένη πλέον χειρονομία «night night» του Στέφεν Κάρι. Και το έκανε για να δείξει στον Ντόναλντ Τραμπ πως δεν έχει καμία τύχη στις επερχόμενες εκλογές.

Τώρα, ο ίδιος ο Κάρι έκανε την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου που διεξάγεται στο Σικάγο του Ιλινόις, αλλά το έκανε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία. Βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι του, έχοντας κρεμασμένο στο λαιμό το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων. Και ήθελε να μεταφέρει το... δικό του μήνυμα.

Αφού πρώτα αυτοπαρουσιάστηκε, θυμίζοντας σε όλους ποιος είναι λέγοντας «τι κάνετε; Εδώ Στέφεν Κάρι, είμαι παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς», πρόσθεσε επίσης πως «ήταν τιμή να εκπροσωπώ τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτή η ενότητα εντός και εκτός γηπέδου μας θύμισε ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και να συνεχίσουμε να εμπνέουμε τον κόσμο». Κι όλα αυτά πριν καταλήξει πως «γι' αυτό ακριβώς πιστεύω ότι η Κάμαλα, ως πρόεδρος, μπορεί να φέρει πίσω αυτή την ενότητα και να συνεχίσει να πηγαίνει την χώρα μπροστά».