Η καλλονή Τατιάνα Τρουμπούλ σκόραρε στην καρδιά του τερματοφύλακα της Άρσεναλ, Νταβίντ Ράγια

Η καλλονή Τατιάνα Τρουμπούλ σκόραρε στην καρδιά του τερματοφύλακα της Άρσεναλ, Νταβίντ Ράγια

Μιχάλης Καλογήρου 14:51 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 20.10.2024

Ο Νταβίντ Ράγια της Άρσεναλ έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του, Τατιάνα Τρουμπούλ

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Νταβίντ Ράγια γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στο instagram την πρόταση γάμου που έκανε στην επί χρόνια σύντροφό του και μοντέλο Τατιάνα Τρουμπούλ.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία που είναι πεσμένος στα γόνατα με την λεζάντα «είπε το ναι!». Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο Ράγια τής έκανε την πρόταση μια μέρα πριν το παιχνίδι της Άρσεναλ στην έδρα της Μπόρνμουθ, όπου βρήκε νικητές τους γηπεδούχους.

Ποια είναι όμως η Ισπανίδα καλλονή; Η Τρουμπούλ είναι πιστή οπαδός του Ράγια, αφού έχει αμέτρητες φωτογραφίες από το γήπεδο και τους αγώνες του καλού της, ανεξαρτήτως σε ποια ομάδα παίζει ο Ισπανός.

Η σχέση των δύο ξεκίνησε το 2021, όμως γνωστοποίησαν την σχέση τους μόλις πέρυσι. Παρότι αρχικά διέμεναν στην Ισπανία, το ζευγάρι έχει μετακομίσει πλέον στο Βόρειο Λονδίνο, όπου και διαμένουν μόνιμα.

Η Τρουμπούλ ήταν παρούσα και την ημέρα που ο Ράγια υπέγραψε στην Άρσεναλ, με τον προπονητή της ομάδας Μικέλ Αρτέτα να φωτογραφίζεται μαζί τους.

Η Τρουμπούλ ήταν στο πλευρό του Ράγια και στο περασμένο Euro, με τον Ισπανό γκολκίπερ πάντως να πραγματοποιεί μόλις μια εμφάνιση, αυτή απέναντι στην Αλβανία. Η Ισπανία κέρδισε πάντως το τρόπαιο, με τους δύο να μοιράζονται ξανά μια φωτογραφία μέσα από το γήπεδο. Μπορεί η πρόταση γάμου να μην συνδυάστηκε με νίκη για τον Ισπανό κίπερ, το σίγουρο είναι όμως πως ο ίδιος βρίσκεται στις... επάλξεις με την καλλίγραμμη σύζυγό του.