«Αναστάτωσε» το ΣΕΦ η σύντροφος του Πετρούσεφ (pics)

«Αναστάτωσε» το ΣΕΦ η σύντροφος του Πετρούσεφ (pics)

Sportal newsroom 13:29 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 14.08.2024

Η σύντροφος του Φίλιπ Πετρούσεφ, Τιάνα Σουμάκοβιτς, βρέθηκε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια. Δίχως καμία αμφιβολία η παρουσία της «κόλασε» τους πάντες στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός «γκέλαρε» το βράδυ της Παρασκευής (15/12), καθώς ηττήθηκε με 56-63 από τη Βαλένθια σε ματς για την 14η αγωνιστική της EuroLeague. 

Οι Πειραιώτες ήταν κακοί, η απουσία του Άλεκ Πίτερς (βρισκόταν στο πλευρό της συντρόφου του για τη γέννηση του παιδιού τους) δεν καλύφθηκε εκ των έσω και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα προσπαθήσει να ρεφάρει στη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί με τους εκτός έδρας αγώνες απέναντι σε Βίρτους Μπολόνια και Βιλερμπάν.  

Στο 7-7 οι Πειραιώτες (5-4 εντός και 2-3 εκτός έδρας), που έχασαν από τις τέσσερις ισπανικές ομάδες της διοργάνωσης στο γήπεδο τους, ενώ έναν χρόνο πριν τις είχαν νικήσει και τις τέσσερις στην Ισπανία. 

Ωστόσο παρά την ήττα και την κακή εμφάνιση για μία ακόμη φορά το «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» γέμισε και είχε αρκετές ωραίες παρουσίες. Μία από αυτές ήταν και η σύντροφος του Φίλιπ Πετρούσεφ, Τιάνα Σουμάκοβιτς, η οποία μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τράβηξε selfie και έκανε το πρώτο της «ερυθρόλευκο» ποστάρισμα μέσα από το γήπεδο.