Το πιο viral βίντεο στο TikTok: Η εντυπωσιακή γυναίκα που έκανε «μαγικά» με την μπάλα φορώντας τακούνια!

Το πιο viral βίντεο στο TikTok: Η εντυπωσιακή γυναίκα που έκανε «μαγικά» με την μπάλα φορώντας τακούνια!

Sportal newsroom 23:40 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:40 - 28.07.2024

Μία γυναίκα... έριξε το TikTok με τα απίστευτα κόλπα που έκανε με την μπάλα, ενώ φορούσε τακούνια.

Το ποδόσφαιρο είναι αδιαμφησβήτητα ο βασιλιάς των σπορ. Οπουδήποτε και να είσαι, είναι πολύ πιθανό να δεις κάτι, το οποίο να σχετίζεται με το άθλημα. Για παράδειγμα σε κάθε πλατεία-αλάνα, συνήθως υπάρχουν παιδιά (ακόμα και μεγάλοι πολλές φορές) που παίζουν με μία μπάλα.

Έτσι λοιπόν και μία γυναίκα, αργά το βράδυ περνούσε από μία πλατεία μετά από ένα πάρτι στο οποίο είχε πάει και είδε μία παρέα αγοριών να παίζουν ποδόσφαιρο. Και άρπαξε την ευκαιρία, προκειμένου να... μιλήσει λίγο στην μπάλα.

Η εν λόγω παρέα δέχτηκε να της δώσει την μπάλα, προκειμένου να παίξει κι εκείνη λίγο. Μάλιστα, της πρότειναν να πάρει από κάποιον τα παπούτσια του, ώστε να μπορέσει να παίξει, διότι φορούσε τακούνια, που σίγουρα δεν βολεύουν για την περίσταση.

Ωστόσο, εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά: «όχι, όχι, δεν είναι πρόβλημα». Και πράγματι, απέδειξε πως δεν είχε κανένα απολύτως θέμα, αφού με το που πήρε την μπάλα στα πόδια της άρχισε να κάνει... μαγικά, αφήνοντας άπαντες στην πλατεία με το στόμα ανοιχτό.

Κάποιος από αυτούς που βρίσκονταν εκεί αποθανάτισε τη στιγμή, δημοσίευσε το βίντεο στο TikTok και αυτό έγινε αμέσως viral, έχοντας αυτή τη στιγμή 7,1 εκατομμύρια views!

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Tags: