Απομυθοποίηση: O Τόνι Κρόος νίκησε στα τρίποντα τον Ντένις Σρέντερ (vid)
i

printscreen

Απομυθοποίηση: O Τόνι Κρόος νίκησε στα τρίποντα τον Ντένις Σρέντερ (vid)

Sportal newsroom 14:49 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 09.09.2024

Στην πατρίδα τους την Γερμανίας συναντήθηκαν ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Τόνι Κρόος και ο NBAer Ντένις Σρέντερ των Μπρούκλιν Νετς. Διαγωνίστηκαν στα τρίποντα και έγινε η... έκπληξη!

Μπορεί να μην τους... φαίνεται, αλλά είναι συμπατριώτες. Επίσης, ως αθλητές βρέθηκαν στο επίκεντρο σε μεγάλες διοργανώσεις και έζησαν στιγμές που μπορούν να συγκριθούν μεταξύ τους. Αν και ακολούθησαν την διαδρομή τους σε διαφορετικά σπορ.

Ο Τόνι Κρόος προσφάτως ολοκλήρωσε την τεράστια καριέρα του στο ποδόσφαιρο. Ο Ντένις Σρέντερ από την άλλη, είναι ενεργός NBAer και ένας από τους κορυφαίους ευρωπαίους γκαρντ που κυκλοφορούν στον κόσμο. Κι όμως! Ο 39χρονος θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος στο Euro 2024 αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, νίκησε σε διαγωνισμό τριπόντων τον 30χρονο γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς.

Η νέα ταινία σε παραγωγή του ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο! (vid)
SPORT+

12:32 - 09.09.2024

Η νέα ταινία σε παραγωγή του ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο! (vid)

Την ιστορία του γυμνασίου Τσούσκα Ουόριορ στο Νιου Μέξικο πραγματεύεται η ταινία «Rez Ball» που την παραγωγή της έχει αναλάβει η εταιρία του ΛεΜπρόν Τζέιμς και έκανε πρεμιέρα στο Toronto International Film Festival και... έρχεται στο Netflix!

Οι δυο τους βρέθηκαν προ ημερών σε ένα event που έγινε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Στο πλαίσιο λοιπόν του The Icon League, ο Σρέντερ γνωστός λάτρης του ποδοσφαίρου, με αρκετά χαρίσματα και με τη μπάλα στα πόδια, δέχθηκε μία μπασκετική πρόκληση από τον Κρόος. Και την αποδέχθηκε, μόνο που μάλλον δεν περίμενε να χάσει.

Συναγωνίστηκαν σε σουτ τριών πόντων και -ως του θαύματος- ο Κρόος έβαλε 4/5. Ο Σρέντερ αστόχησε στο πρώτο και στο τρίτο σουτ του και έχασε. Έβαλε το τελευταίο, αλλά με 3/5 δεν είχε τύχη απέναντι στον... αριστερόχειρα ποδοσφαιριστή.