«Κράξιμο» στο Twitter για τον Τσιτσιπά μετά το «Να πας να γ@μηθείς!» στον πατέρα του: «Κακομαθημένο παλιόπαιδο, κλασσικός νεόπλουτος» (pics)

«Κράξιμο» στο Twitter για τον Τσιτσιπά μετά το «Να πας να γ@μηθείς!» στον πατέρα του: «Κακομαθημένο παλιόπαιδο, κλασσικός νεόπλουτος» (pics)

Sportal newsroom 09:16 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 09.08.2024

Χαμός από σχόλια στο Twitter κατά του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος έβρισε τον πατέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα με Κέι Νισικόρι.

Εκτός εαυτού βγήκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Κέι Νισικόρι για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Μόντρεαλ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έμεινε πίσω με δύο μπρέικ στο πρώτο σετ και ξέσπασε.

Μετά το δεύτερο μπρέικ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απευθύνθηκε στον πατέρα του πολύ εκνευρισμένος. «Άντε γ@μήσου. Θα γ@μηθείς. Να πας να γ@μηθείς», φώναζε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Λίγο αργότερα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έδιωξε τον πατέρα του από το box του.

Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασφαλώς το συγκεκριμένο γεγονός να περάσει...στα ψιλά και ασκούν έντονη κριτική στον Τσιτσιπά μετά την άσχημη συμπεριφορά του Έλληνα τενίστα προς τον πατέρα του.

Δείτε τα σχόλια

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!