Αυτό είναι το βίντεο του Τσιτσιπά με την Μπαντόσα στο γυμναστήριο που έφερε τα πικρόχολα σχόλια χρηστών στο Twitter

Αυτό είναι το βίντεο του Τσιτσιπά με την Μπαντόσα στο γυμναστήριο που έφερε τα πικρόχολα σχόλια χρηστών στο Twitter

Sportal newsroom 13:42 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 18.08.2024

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Πάουλα Μπαντόσα να γυμνάζονται χέρι - χέρι.

Ούτε στο γυμναστήριο... χωρίζουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα.

Το ζευγάρι, το οποίο δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, «συνελήφθησε» στο γυμναστήριο στο Σινσινάτι να πιάνει ο ένας τρυφερά το χέρι του άλλου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από το Σινσινάτι Μάστερς αλλά είναι δίπλα στην αγαπημένη του που έχει φτάσει στα προημιτελικά.

Το βίντεο στο οποίο φαίνονται ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Πάουλα Μπαντόσα στο γυμναστήριο κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενώ δεν είναι λίγοι που έσπευσαν να επικρίνουν το ζευγάρι για το τρυφερό αυτό σκηνικό σε δημόσιο χώρο.

Δείτε το βίντεο:

Η Πάουλα Μπαντόσα έσπευσε να απαντήσει στα πικρόχολα σχόλια. «Δυστυχώς δεν ξέραμε ότι υπήρχαν κάμερες εκεί. Μόλις τελείωσα τον αγώνα μου, κανείς δεν ήταν στο γυμναστήριο, απλά τεντωνόμασταν και κουβεντιάζαμε μετά τη νίκη μου. Γι' αυτό, παρακαλώ, πριν από όλη αυτή την κριτική και τα σχόλια, ενημερωθείτε και χαλαρώστε λίγο. Ευχαριστώ», έγραψε η Ισπανίδα τενίστρια στον λογαριασμό της στο Χ (τέως Twitter).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!