Ο Τζέισον Τέιτουμ έγραψε παιδικό παραμύθι εμπνευσμένο από τον γιο του και τη σχέση τους (vids)

Ο Τζέισον Τέιτουμ έγραψε παιδικό παραμύθι εμπνευσμένο από τον γιο του και τη σχέση τους (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:30 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 12.09.2024

To «Baby Dunks-a-Lot» είναι ο τίτλος του πρώτου βιβλίου που έγραψε ο σούπερ σταρ των Μπόστον Σέλτικς, Τζέισον Τέιτουμ. Είναι ένα παιδικό εικονογραφημένο παραμύθι που περιγράφει τη ζωή του στο NBA παρέα με τον 7χρονο πλέον γιο του, Deuce.

Εντός του ημερολογιακού έτους 2024 κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα στον «μαγικό πλανήτη», κρέμασε στον λαιμό του το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στους Αγώνες του Παρισιού και έγινε το εξώφυλλο στη νέα έκδοση του βιντεοπαιχνιδιού NBA2K. O Τζέισον Τέιτουμ πλέον, προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με τους Μπόστον Σέλτικς, μόνο που λίγο πριν ξεκινήσει το training camp, ανέλαβε την προώθηση και των εκτός παρκέ δράσεων του.

Τους τελευταίους... αρκετούς μήνες, ο 26χρονος σούπερ σταρ αφιερώθηκε (μεταξύ άλλων) και στην συγγραφή ενός βιβλίου για παιδιά. Στην πραγματικότητα ένοιωσε την ανάγκη να περιγράψει τη ζωή του στο NBA, όχι μόνο ως αθλητής, αλλά και ως πατέρας. Ο Τέιτουμ ζει την καθημερινότητα με ένταση, πολλές υποχρεώσεις, αλλά σχεδόν πάντα βρίσκεται μαζί του -στις προπονήσεις και στους αγώνες- ο Τζέισον Κρίστοφερ Τέιτουμ Τζούνιορ. Ο 7χρονος γιος του, γνώριμη πλέον φιγούρα στους κύκλους του NBA και γνωστός με το ψευδώνυμο Deuce.

Από την κοινή τους ζωή και τις εμπειρίες τους, προέκυψε το «Baby Dunks-a-Lot». Ένα εικονογραφημένο παιδικό παραμύθι με την υπογραφή του Τζέισον Τέιτουμ, το οποίο παρουσίασε επίσημα και εξήγησε για το περί τίνος πρόκειται σε συνέντευξη που παραχώρησε σε... πρωινάδικο του CBS.

Το βιβλίο... αγγίζει και τα παιδικά όνειρα του σούπερ σταρ, τις πρώτες του εικόνες και μνήμες με τη μπάλα στα χέρια, αλλά και την επιρροή που ασκεί στο παιχνίδι και την προσωπικότητά του ο γιος του από το 2017 όταν και γεννήθηκε μέχρι σήμερα.

«Αφιερώνω αυτό το βιβλίο στη μητέρα μου και στον Deuce», είπε κατ' αρχάς ο Τέιτουμ και κατέληξε πως «όλα βασίζονται στη σχέση μου με τον γιο μου. Μοιραζόμαστε πολλά μαζί και έχω πολλές ιστορίες. Αρκετές από αυτές αποτυπώθηκαν σε αυτό το βιβλίο». Υπάρχουν όμως και νοήματα πέραν από το μπάσκετ και τις συγγενικές σχέσεις, όπως «ζητήματα ισότητας που ήθελα να αναδειχθούν».