Η Τζίνι Μπουσάρ και η... ταξική επίθεση προς την Πεγκούλα - Σάλος στα κοινωνικά δίκτυα με τις δύο τενίστριες

Η Τζίνι Μπουσάρ και η... ταξική επίθεση προς την Πεγκούλα - Σάλος στα κοινωνικά δίκτυα με τις δύο τενίστριες

Sportal newsroom 12:26 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 13.09.2024

Διαδικτυακή αναστάτωση προκάλεσε η 30χρονη Καναδή τενίστρια, Τζίνι Μπουσάρ, που με τον τρόπο της χάρηκε για την ήττα της Τζέσικα Πεγκούλα στον τελικό του US Open. Θεωρεί πως «τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν νίκες», ενημέρωσε πως απογοητευμένη εγκαταλείπει την πλατφόρμα «X», αλλά ακόμα δεν το έχει κάνει!

Όταν η Τζέσικα Πεγκούλα ηττήθηκε στον τελικό του US Open, εκτός από την Αρίνα Σαμπαλένκα που επικράτησε και σήκωσε το τρόπαιο, υπήρξε άλλη μία τενίστρια που χάρηκε σε υπερθετικό βαθμό από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Έτσι τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί η Τζίνι Μπουσάρ, η οποία είχε αποκλειστεί νωρίτερα στη διοργάνωση και με το που ολοκληρώθηκε το τουρνουά έκανε ένα σχόλιο στην πλατφόρμα X (τέως Twitter) που προκάλεσε αναστάτωση.

«Τελικά τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν τον τελικό του US Open» έγραψε στο προφίλ της 30χρονη Καναδή και οι μυημένοι αντιλήφθηκαν τι εννοεί και... που το πάει.

Η Τζέσικα Πεγκούλα είναι η κόρη του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία και ιδιοκτήτη (μεταξύ άλλων) των Μπάφαλο Μπιλς του NFL, Τέρι Πεγκούλα. Λόγω της καταγωγής της και των οικονομικών προνομίων της οικογένειάς της έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επικριτικό επίκεντρο, αλλά τώρα η Μπουσάρ φαίνεται πως θεωρεί πως ίσως το παράκανε.

Αν και μετά τον σάλο που προκάλεσε το post της, προσπάθησε να επαναφέρει τις ισορροπίες αναφέροντας πως «της κάνω κομπλιμέντα, βρέθηκε σε έναν τελικό Grand Slam με τη σκληρή της τη δουλειάς, την αφοσίωση και όχι τα χρημάτων. Δεν μπορεί κανείς να αγοράσει μία τέτοια διάκριση», μάλλον κανένας δεν την πίστεψε. Και επειδή δέχεται πολλά μηνύματα με απειλές τις τελευταίες μέρες κατέληξε πως αποφάσισε να φύγει από την εφαρμογή X. Να κλείσει τον προσωπικό της λογαριασμό με τους 1,5 εκατομμύριο ακολούθους, αλλά ακόμα δεν το έχει κάνει!

Μάλιστα, μετά τις επίμαχες αναρτήσεις έκανε άλλη μία άσχετη που αφορά το ταξίδι της την Ινδονησία...