Ο Μπέλιγχαμ κόντρα στην εντυπωσιακή σύντροφο του - «Εμφύλιος» πριν τον ημιτελικό του Euro 2024 μεταξύ Ολλανδίας - Αγγλίας

Ο Μπέλιγχαμ κόντρα στην εντυπωσιακή σύντροφο του - «Εμφύλιος» πριν τον ημιτελικό του Euro 2024 μεταξύ Ολλανδίας - Αγγλίας

Sportal newsroom 20:27 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 03:43 - 11.07.2024

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά του νεαρού μοντέλου από την Ολλανδία που ακούει στο όνομα Λάουρα Βάλκ, η 25χρονη θα παρακολουθήσει απόψε τον ημιτελικό του Euro 2024 ανάμεσα σε Αγγλία και Ολλανδία με την καρδία της να είναι χωρισμένη στα δύο.

Ένας έρωτας που μέχρι στιγμής δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας και παρέμενε κρυφός, είναι αυτός ανάμεσα στον Τζουντ Μπελιγχαμ και την Λάουρα Βάλκ. Με αφορμή τον ημιτελικό του Euro 2024 ανάμεσα στην Αγγλία και την Ολλανδία απόψε στις 22:00 σας παρουσιάζουμε την κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του «σούπερ σταρ» της Ρεαλ Μαδρίτης.

⚽️Η μανία των Άγγλων για τα… κεμπάπ και το viral πέναλτι του Κέιν!
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 10.07.2024

⚽️Η μανία των Άγγλων για τα… κεμπάπ και το viral πέναλτι του Κέιν!

Όλοι Euro για τον ημιτελικό της Τετάρτης ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από το Signal Iduna Park του Ντόρτμουντ. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Όπως φαίνεται η 25χρονη καλλονή, θα παρακολουθήσει απόψε το παιχνίδι του αγαπημένου της κόντρα στην εθνική ομάδα της χώρας της. Και πως να μην σπάσει η καρδιά της σε δύο κομμάτια αφού από την μία θα βλέπει την Ολλανδία και από την άλλη το σύντροφο της.

Η Λάουρα η οποία έχει περισσότερους από μισό εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram, αναμφίβολα θα θέλει ο Τζουντ να τα πάει καλά, παράλληλα όμως στηρίζει και την πατρίδα της για να βγει νικήτρια.

Η 25χρονη έχει υπάρξει μοντέλο για μια σειρά από δημοφιλείς μάρκες, συμπεριλαμβανομένου του «PrettyLittleThing» που είναι ένα τεράστιο όνομα στο χώρο της μόδας.

Έχει επίσης ιδρύσει το δικό της πρακτορείο μοντέλων, «The Four Models» ενώ κρατάει πάντα ζεστό το κοινό με τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.