Βιλντόζα και Τάσιτς θα... ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας! (pic)

Βιλντόζα και Τάσιτς θα... ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας! (pic)

Απόστολος Μαυράκης 23:19 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:48 - 26.09.2024

Μέσω ενός instragram story, η Μίλιτσα Τάσιτς έδειξε το δαχτυλίδι με το οποίο ο Λούκα Βιλντόζα της έκανε πρόταση γάμου και φυσικά εκείνη είπε το... πολυπόθητο «ναι»!

Την περασμένη σεζόν, ο Λούκα Βιλντόζα γεύτηκε το... «νέκταρ» της επιτυχίας με τον Παναθηναϊκό, σηκώνοντας τις κούπες της Euroleague και του ελληνικού πρωταθλήματος. Την ερχόμενη χρονιά, ο Αργεντινός γκαρντ θα συνεχίζει να αποτελεί κάτοικο Ελλάδας και μάλιστα «ευρωλιγκάτο», με την μόνη διαφορά να είναι πως θα φοράει τα ερυθρόλευκα χρώματα του Ολυμπιακού.

Η σύντροφος του Βιλντόζα, Μίλιτσα Τάσιτς, η οποία είναι επίσης αθλήτρια και συγκεκριμένα του βόλλεϋ, βρήκε και εκείνη ελληνική «στέγη» και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Θέτιδα Βούλας. Πέραν όμως των αγωνιστικών εξελίξεων, οι δυο τους έχουν ραγδαίες εξελίξεις και στο... εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Σε σχετικό της instagram story, η Τάσιτς «ανέβασε» μια φωτογραφία με τον Βιλντόζα, με τους δύο να ποζάρουν περιχαρείς στην κάμερα και την ίδια να δείχνει το δαχτυλίδι που της έδωσε ο Αργεντινός, γράφοντας μάλιστα από πάνω «Forever». Η επιλογή του emoji με την κλειδαριά δίπλα από το «Forever», μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς σηματοδοτεί πως το... μέλλον των δυο τους «κλειδώθηκε» με τον επικείμενο γάμο τους.

Από ότι όλα δείχνουν, Βιλντόζα και Τάσιτς θα «χορέψουν τον χορό του Ησαΐα» και δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους για αυτό. Αν και η καινούργια χρονιά του Ολυμπιακού και του Βιλντόζα είναι άκρως απαιτητική και οι προσδοκίες στον Πειραιά έχουν ανέβει, ο ίδιος φαίνεται να απολαμβάνει τις στιγμές του στην Ελλάδα και το επιβεβαιώνει με αυτή την άκρως θετική εξέλιξη με την σύντροφό του.

Παρακάτω το σχετικό story της Τάσιτς:

Η αγωνιστική σεζόν για τον μελλοντικό... γαμπρό Βιλντόζα, ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο, αγωνιζόμενος κόντρα στο Περιστέρι για το ελληνικό Super Cup. Εάν ο Ολυμπιακός επικρατήσει, τότε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Άρης το βράδυ της Κυριακής στον τελικό.

Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Αργεντινού με τα «ερυθρόλευκα», είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 4/10. Τότε, ο Ολυμπιακός θα δώσει την πρώτη του εφετινή ευρωπαϊκή μάχη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, σε μια επανάληψη του περσινού μικρού τελικού της Euroleague.