Ο Τάκης Φύσσας τα... σπάει με την κόρη του, Ραφαέλα (vid)

Ο Τάκης Φύσσας τα... σπάει με την κόρη του, Ραφαέλα (vid)

Sportal newsroom 12:56 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 11.07.2024

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral ένα βίντεο στο TikTok με πρωταγωνιστή τον Τάκη Φύσσα και την κόρη του.

Ο Τάκης Φύσσας δεν είναι αρκετά ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με τον Πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 έχει γίνει viral.

Σοκ και στο ποδόσφαιρο: Παρατηρητής διαιτησίας ένας από τους συλληφθέντες του κυκλώματος εκβιαστών
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

10:08 - 11.07.2024

Σοκ και στο ποδόσφαιρο: Παρατηρητής διαιτησίας ένας από τους συλληφθέντες του κυκλώματος εκβιαστών

Το νούμερο 5 στο διαβιβαστικό της αστυνομίας για τη σύλληψη των 13 φερόμενων μελών του κυκλώματος εκβιαστών είναι υπάλληλος στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Αθηναίων και εργαζόταν στο Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών.

Η κόρη του, Ραφαέλα δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο χορεύει με τον μπαμπά της κι ενώ ακούγεται το γνωστό τραγούδι του Νίνο, «Οκ». Μπαπμπάς και κόρη δείχνουν να το απολαμβάνουν και γίνονται viral.

Ο Τάκης Φύσσας επιστρέφει στον Παναθηναϊκό

Όπως σας γράψαμε ο Τάκης Φύσσας από τις αρχές Αυγούστου θα επιστρέψει και επίσημα στον Παναθηναϊκό. Και το πόστο που θα αναλάβει θα αφορά τις ακαδημίες του συλλόγου. Επί της ουσίας ο Φύσσας θα αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Σάμιο, που υπήρξε επί σειρά ετών διευθυντής και προπονητής των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού.

Ο Φύσσας επιστρέφει στον Παναθηναϊκό μετά από πέντε χρόνια και συγκεκριμένα από τον Ιούλιο του 2019 όταν και είχε αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά από τη θητεία του τόσο ως τεχνικός διευθυντής, όσο και ως επικεφαλής της ακαδημίας του «τριφυλλιού». Δεν αποκλείεται, ωστόσο, ο ρόλος του αυτή τη φορά να είναι αναβαθμισμένος και να «αγγίζει» και την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, λόγω της εμπειρίας του, της γνώσης του γύρω από τον σύλλογο και της μεγάλης πορείας του σε διάφορα πόστα.