Λιάγκας για Βουλγαράκη - Ιωαννίδη: «Τώρα που ο Παναθηναϊκός θα πάει τέταρτος, θα σου πω εγώ που πάει ο έρωτας» (vid)

Βουλγαράκη - Ιωαννίδης

i

© Intime

Λιάγκας για Βουλγαράκη - Ιωαννίδη: «Τώρα που ο Παναθηναϊκός θα πάει τέταρτος, θα σου πω εγώ που πάει ο έρωτας» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:33 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:05 - 14.08.2024

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε ξανά στη σχέση της Ελένης Βουλγαράκης με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Ένα από τα πιο hot θέματα της ελληνικής showbiz το τελευταίο διάστημα είναι η σχέση της Ελένης Βουλγαράκη με τον Φώτη Ιωαννίδη. Μάλιστα, το ζευγάρι έκανε πρόσφατα την πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση, από την ημέρα που γνωστοποιήθηκε ο... έρωτάς τους, ενώ η ίδια βρέθηκε και στη ρεβάνς της Λεωφόρου κόντρα στον ΠΑΟΚ με σκοπό να παρακολουθήσει τον αγαπημένο της.

Η παρουσιάστρια και ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό πως είναι μαζί, ωστόσο κανείς δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση το πρώτο χρονικό διάστημα.

Ο Γιώργος Λιάγκας συχνά - πυκνά πετάει «σπόντες» στην συνεργάτιδά του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» για τη σχέση της με τον 24χρονο διεθνή του Παναθηναϊκού και πριν λίγες ώρες αναφέρθηκε ξανά σε αυτόν τον… έρωτα.

O διαιτητής του Παναθηναϊκός - Άρης είχε εμπλοκή σε οικονομικό σκάνδαλο χιλιάδων ευρώ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:15 - 26.02.2024

O διαιτητής του Παναθηναϊκός - Άρης είχε εμπλοκή σε οικονομικό σκάνδαλο χιλιάδων ευρώ

Σε ένα σκάνδαλο μεγάλου βεληνεκούς ήταν μπλεγμένος ο διαιτητής του Παναθηναϊκός - Άρης, Μοχάμεντ Αλ Χακίμ, ο οποίος - κατά λάθος όπως ισχυρίστηκε - δεν δήλωνε στην εφορία της Σουηδίας τα χρήματα που λάμβανε από τη UEFA.

Όταν η συζήτηση πήγε στα ζευγάρια τα οποία απασχολούν την επικαιρότητα τους τελευταίους μήνες, η Ελένη Βουλγαράκη πήρε θέση κι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμένα πάει καιρό αυτός ο έρωτας». Ο Γιώργος Λιάγκας από την άλλη δεν άφησε αναπάντητα τα λεγόμενα της παρουσιάστριας, λέγοντας: «Τώρα που ο Παναθηναϊκός θα πάει τέταρτος θα σου πω εγώ τον έρωτα. Μετά την γκέλα με την Κηφισιά, θα σου πω εγώ που πάει ο έρωτας περίμενε».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο 5:42