Ξεχάστε το θηρίο «Batista»: Ο πρώην σούπερ-σταρ του WWE έχασε 33 κιλά σε 1,5 χρόνο και είναι αγνώριστος!

Ξεχάστε το θηρίο «Batista»: Ο πρώην σούπερ-σταρ του WWE έχασε 33 κιλά σε 1,5 χρόνο και είναι αγνώριστος!

Sportal newsroom 18:03 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 10.09.2024

Ο ηθοποιός και παλαιστής του WWE Ντέιβ Μπατίστα έχει γίνει αγνώριστος αφού έχει χάσει πάνω από τριάντα κιλά μέσα σε 1,5 χρόνο.

Ο Ντέιβ Μπατίστα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παλαιστές του WWE. Ο Αμερικανός παλαιστής και ηθοποιός είναι γνωστός για την εμφάνισή του, αφού ήταν 143 κιλά και 1,98μ. ύψος. Ωστόσο πλέον είναι αγνώριστος αφού έχει χάσει πάνω από τριάντα κιλά.

Συγκεκριμένα, μέσα σε 1,5 χρόνο έχει χάσει 33 κιλά και πλέον ζυγίζει 109 κιλά. Στην εμφάνισή του στην πρεμιέρα της ταινίας, The Last Showgirl, μάλιστα εντυπωσίασε το κοινό με την τρομερή απώλεια βάρους που είχε. «Μετά τα 19 μου χρόνια, αυτή τη στιγμή είμαι στην πιο ελαφριά μου εκδοχή... είμαι 109 κιλά τώρα. Πριν από ενάμισι χρόνο ήμουν 143 και τότε ο εφιάλτης ξεκίνησε. Το να χάσεις τόσα πολλά κιλά ήτα μια πρόκληση», ήταν τα λόγια του.

«Η μυϊκή μάζα είναι περισσότερη από το λίπος, έχω χάσει αρκετή μυϊκή μάζα, αλλά τώρα νιώθω καλύτερα, πιο άνετα. Είχα προβλήματα με μερικές σκηνές που δεν μπορούσα να συνεχίσω, επειδή ήμουν βαρύς, αλλά τώρα νιώθω καλύτερα. Σίγουρα, προτιμώ να χάσω μυς από την κοιλιά μου παρά από τους θωρακικούς μου μυς», πρόσθεσε.

Tags: